Funny

moschino

Elke creatie is weer een verrassing bij mode- en parfumhuis Moschino. Funny is een geur voor vrouwen met fantasie die af en toe ondeugend willen zijn. Deze eau de toilette opent prikkelend met topnoten van roze peper, rode bes en een vleugje Sevilla sinaasappel. Daarna komt het vrouwelijke hart met aroma’s van pioen, viooltje, groene thee en jasmijn. Wat maakt Moschino Funny zo Funny? Misschien wel de elegante verpakking in combinatie met de lichtzinnige inhoud. Meestal zit de grap bij Moschino juist in de brutale flacon, en nu niet!

Moschino_Funny_Banner_Parfumcenter

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Moschino Funny 100 ml

Optimistische geuren zijn heerlijk om elke dag te dragen. Met Moschino Funny in een 100 ml voordeelverpakking doet u dit bovendien voordelig. Wilt u daarnaast een flacon in een handig meeneemformaat bestellen? Dan is de miniatuur in hetzelfde design echt een aanrader en bovendien leuk om cadeau te doen. In het ruime assortiment parfum miniaturen van ParfumCenter vindt u ook andere sprankelende geurcreaties in mini uitvoering, zoals Moschino Cheap and Chic en Moschino I Love Love. Deze kunt u net als Moschino Funny ook in 100 ml formaat bestellen.

Moschino Funny online

Bij ParfumCenter profiteert u van een snelle levering in de originele flacon als u uw Moschino Funny parfum online bestelt. Wij hebben namelijk een grote collectie Moschino parfum voor dames direct op voorraad. Zo kunt u gemakkelijk kennismaken met de overige geuren van dit sprankelende merk. Een geheime tip: kies voor de schandalig alledaagse verpakking van Moschino Fresh Couture. Nee, dit is geen goedkoop maar een geraffineerd parfum… net zo leuk als Moschino Funny en online verkrijgbaar in onze webshop!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.