Nina

nina-ricci

Nina Ricci was een invloedrijke Italiaanse ontwerpster. De Nina Ricci Nina geur is een ode aan deze talentvolle en sprankelende vrouw. Vrouwen zijn krachtige wezens met een schoonheid die spreekt in elk Nina Ricci parfum. De essentie van het vrouw zijn zit verborgen in iedere fles. De appelvormige flacon van Nina Ricci Nina doet denken aan een toffee-appel die je op de nostalgische kermis koopt. De geur heeft dan ook een vrolijk fris zoet karakter met florale geurnoten.

nina_ricci_nina_rose_parfumcenter2
Meer informatie

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nina Ricci Nina parfum

Voor een intense geurbeleving koopt u het Nina Ricci Nina parfum. De frisse top geurnoten, het fluweelzachte, sappige hart en de geruststellende basis van lichte houtsoorten maken deze geur verleidelijk en opwindend. In het hart zit ook nog de geur van smaakvolle praliné die het Nina Ricci Nina parfum omhuld met een sluier van zoete sensualiteit. Al onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en zijn gegarandeerd 100% origineel.

Nina Ricci Nina 80 ml

Weelderige vormen spreken in de Nina Ricci Nina flacon van 80 ml. In ons assortiment vindt u zowel Nina Ricci Nina eau de parfum als eau de toilette. Het verschil tussen beide is dat de eau de toilette vaak wat luchtiger en de eau de parfum intenser is. Er is voor elke vrouw een sprankelende geur bij ParfumCenter. Uw Nina Ricci Nina 80 ml flacon is hoe dan ook scherp geprijsd bij ons! Probeer ook eens Ricci Ricci, een sensuele geur voor de optimistische en zelfverzekerde vrouw!

Nina Ricci Nina eau de toilette

Als u graag wat subtieler frisse geurnoten wilt laten spreken dan kiest u voor het Nina Ricci Nina eau de toilette. Minder intens dan het parfum, maar zeker niet minder verleidelijk! Frisse citroen en limoen openen de geur en worden gevolgd door aroma’s van sappige appel en fluweelzachte pioenroos bloemblaadjes. In de basis vindt u lichte houtsoorten sensueel gehuld in zachte musk. Bestel uw Nina Ricci Nina eau de toilette snel een eenvoudig bij ParfumCenter!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.