Nina Ricci parfum

Nina Ricci

De oprichtster van het merk Nina Ricci werd geboren als Maria Nielli en is wereld beroemd geworden met haar Nina Ricci parfum. Het merk produceert romantische en vrouwelijke geuren met sprookjes als inspiratiebron die wereldwijd verkocht worden. Nina Ricci was een Italiaanse ontwerpster die samen met haar zoon haar merk heeft opgericht. Later kwamen de parfums op de markt, waarvan de meest bekende de L’Air du Temps is. Dit is een vrouwelijke en kruidige geur waarbij u de kracht van verleiding kunt ruiken. Daarom is dit Nina Ricci parfum tot de dag van vandaag ontzettend populair. 

Meer informatie
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

39 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

39 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Nina Ricci parfum kopen

De parfums van Nina Ricci zijn geïnspireerd op sprookjes en spreken tot de verbeelding. Laat uw verleiden door ons ruime aanbod. Wilt u graag een Nina Ricci parfum kopen? Bij ParfumCenter kunt u er gerust van uit gaan dat alle parfums de originele geuren zijn.

Voor een frisse en fruitige parfum raden wij de Nina Ricci Nina aan. Deze geur heeft een stijlvol appelvormig flesje en bevat onder andere Calabrische citroen en Caipirinha limoen. Dit Nina Ricci parfum kopen doet u ook voordelig in de online parfumwinkel ParfumCenter. Bij ons bent u verzekerd van de scherpste prijzen en verzenden wij snel en verzekerd!