Ricci Ricci

nina-ricci

De moderne romantiek van de stadse heldin komt tot leven met Ricci Ricci. Deze onweerstaanbare geur is verleidelijk als de Parijse avonden. Door de frisse bergamot en rabarber is het echter een geur die u ook goed overdag kunt dragen. De bloemen in het hart zorgen ervoor dat uw vrouwelijkheid naar boven komt. Sensuele elegantie wordt benadrukt met de warme diepe tonen van patchouli en sandelhout uit de basis. Deze combinatie maakt de geur glamoureus en brutaal tegelijkertijd. Ricci Ricci is een fris, floraal en sensueel parfum voor de zelfverzekerde en optimistische vrouw!

nina_ricci_ricci_riccil_eau_de_parfum
Meer informatie

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nina Ricci Ricci Ricci

Gebouwd rond de maanbloem, schoonheid van de nacht, is deze Nina Ricci geur Ricci Ricci gecreëerd voor de moderne,stadse vrouw. Het parfum is ondeugend en ingepakt met een sierlijke strik. Dit maakt ieder gebruik van de geur opnieuw een cadeautje. Bij ParfumCenter is dit ultieme Nina Ricci parfum zeer eenvoudig en voordelig te bestellen. Met Nina Ricci’s Ricci Ricci staat u bovenop de Parijse daken met de wereld aan uw voeten!

Ricci Ricci 80 ml

Zoekt u een verleidelijk en vrouwelijk parfum? Ricci Ricci in 80 ml flacon is een ultieme geur in perfect formaat! De geur is makkelijk draagbaar en geschikt voor zowel de dag als avond. Ricci Ricci in 80 ml is qua formaat ideaal, omdat hij handzaam in uw toilet- of handtas past. Zo kunt u altijd en overal lekker ruiken! Een ander zeer populaire geur is Nina Ricci L'Air Du Temps. Dit tweede delicaat kruidige en florale parfum is iconisch geworden voor het parfumhuis.

Ricci Ricci eau de parfum

U komt de dag geurig door met Ricci Ricci eau de parfum! Door een hoge concentratie van de geurbestanddelen bent u verzekerd van lang draagplezier. Onze scherpe prijzen zorgen voor een extra geluksmoment als u uw Ricci Ricci eau de parfum eenvoudig bestelt in onze webshop. Kijk ook eens naar onze geschenksets om cadeau te doen aan een dierbare. Al onze producten zijn scherp geprijsd, worden snel geleverd en zijn gegarandeerd 100% origineel.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.