Flowerbomb

Victor_Rolf_logo_1

Een wereld van schoonheid en fantasie opent zich als u Viktor & Rolf Flowerbomb als wapen in de strijd gooit. De flacon oogt als een handgranaat en het V&R logo doet denken aan de veiligheidspin. Tegelijkertijd voelt de fles aan als een fijngeslepen diamant die een en al glamour uitstraalt. Durft u het aan? Trek aan de pin en hul uzelf in de vrijkomende mist van Viktor & Rolf Flowerbomb Alles wat overblijft is een positieve explosie van weelderige bloemengeuren.

viktor_rolf_flowerbomb_tiger_lily_parfumcenter_slider_2024_1
Meer informatie

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Viktor & Rolf Flowerbomb parfum

Er is geen Viktor & Rolf dames parfum als het Viktor & Rolf Flowerbomb parfum! De vrouwelijkheid wordt benadrukt in ieder aspect van deze geur. Diamonds are a girl’s best friend. Dat weet Fabien Baron, de ontwerper van de flacon. Een echte dame is verfijnd en glamoureus. En dat is precies wat het Viktor & Rolf Flowerbomb parfum is. Door frisse en zoete noten van bergamot en groene thee te combineren met weelderige jasmijn en verleidelijke roos worden deze eigenschappen benadrukt.

Viktor & Rolf Flowerbomb Nectar

U geeft zich niet in een keer bloot met de Viktor & Rolf Flowerbomb Nectar geur. Dit parfum is afgeleid van de originele Flowerbomb, maar verkent nieuw en onbekend terrein. Verleidelijke aroma's zorgen voor een mysterieuze geur. In het hart ontvouwt zich een krachtig boeket van honingzoete bloemenpracht. Deze staat bovenop warme zwoele tonen van vanille en de tonkaboon. In het Viktor & Rolf Flowerbomb Nectar wordt het contrast tussen tintelend fris en warm rokerig nog aantrekkelijker!

Viktor & Rolf Flowerbomb Extreme

De samenstelling van Viktor & Rolf Flowerbomb Extreme wordt omschreven als zeer luxe, gepassioneerd en magisch. De toevoeging van musk, vanille, benzoë en oranjebloesem verhogen de intensiteit. Deze ingrediënten vullen het DNA van Flowerbomb aan en maken van Viktor & Rolf Flowerbomb Extreme een bijzonder aanvulling op de Viktor & Rolf parfum collectie. Voor een meer fruitige geur hebben wij Viktor & Rolf Bonbon in het assortiment.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.