Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose 50ml eau de parfum spray

Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose 50ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 116,00

Speciale prijs: € 71,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 38%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose 50ml eau de parfum spray

Deel je passie - met Mon Guerlain Bloom of Rose

Mon Guerlain is een eerbetoon aan moderne vrouwelijkheid, aan de sterke, vrije en sensuele vrouw. Een tot parfum geworden manifest belichaamd door Angelina Jolie. Met Bloom of Rose belicht Guerlain een ander facet van vrouwelijkheid: passie - en die vindt zijn olfactorische equivalent in een florale, fruitige geur die harten sneller doet kloppen.

Mon Guerlain Bloom of Rose; elegant, stijlvol en romantisch

Het stralende eau de parfum vult het iconische duo van vanille en lavendel aan met een delicate peer-noot en een meesterlijk boeket van intens geurende rozen, die in deze verfijnde compositie de toon zetten: in de opening toont de koningin der bloemen zich door de essence van Bulgaarse roos met haar fruitige framboos- en lychee facetten, in de basis brengt het gewaagde absolue van de Turkse roos haar krachtige, honingachtige en diepe noten tot uitdrukking.

Mon Guerlain Bloom of Rose nodigt je uit om je passie te delen, je ware zelf te ontdekken en te beleven. De extravagante Eau de Parfum wordt getoond in de typische ‘Quadrilobé’- flacon, die met het contrast van krachtige lijnen en sensuele rondingen speelt - een ontwerp dat tegengestelde facetten weerspiegelt en ze in harmonie brengt. Net als het geurige meesterwerk in de luxe glazen flacon. De florale amberachtige geur voor vrouwen werd in 2020 uitgebracht en is gecreëerd door Thierry Wasser en Delphine Jelk.

Top : Bulgaarse roos, peer en bergamot;
Hart : Turkse roos, Lavendel en Sambac Jasmijn;
Basis : Vanille, Sandelhout en Patchouli.
Meer informatie