Champs-Elysees

guerlain_9

Een warme zomeravond in Parijs, een prachtige zonsondergang en een rustige wandeling over de Champs Elysees. Dat is waar het Guerlain Champs Elysees parfum u aan doet denken. Deze geur bevat dezelfde speelsheid en levendige sfeer als de beroemde straat. Het fascinerende Guerlain parfum dames benadrukt uw vrouwelijkheid en laat u stralen. De geur is bijzonder populair onder vrouwen. Het Guerlain Champs Elysees parfum bestaat niet voor niets al sinds 1904!

Guerlain_Champs_Elysees_Parfumcenter_Banner_2024
Meer informatie

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Champs Elysees parfum 75 ml

Bij ParfumCenter vindt u de heerlijkste geurtjes voor uzelf en vrienden. Het Guerlain Champs Elysees parfum 75 ml is bijvoorbeeld perfect om cadeau te doen. De delicate combinatie van zachte bloemen en frisse, exotische fruitgeuren valt bij veel vrouwen in de smaak. De sensuele, zoete basis van houtachtige geuren maakt het luchtje helemaal compleet. Dit Guerlain parfum is bijzonder geschikt om zowel overdag als ‘s avonds te dragen. Het elegante, luxe gevoel van het Champs Elysees parfum 75 ml zal veel vrouwen een zelfverzekerd gevoel geven!

Champs Elysees parfum Guerlain

Het warme, verleidelijke Champs Elysees parfum van Guerlain werd in 1904 voor het eerst op de markt gebracht. De klassieke geur is na een vernieuwing in 1996 nog steeds een grote favoriet onder vrouwen. Bij ParfumCenter bestelt u het Champs Elysees parfum van Guerlain eenvoudig online. Wij verkopen uitsluitend de echte geuren in de originele verpakking. U profiteert bij ons van scherpe prijzen en een snelle levering. Zo kunt u binnenkort voordelig van uw nieuwe geur genieten!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.