Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Guerlain Mon Guerlain 30ml eau de toilette spray

Guerlain Mon Guerlain 30ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 68,19

Speciale prijs: € 42,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 37%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml
Parfumtype Eau de toilette
Guerlain Mon Guerlain 30ml eau de toilette spray

Mon Guerlain is een eerbetoon aan de hedendaagse vrouwelijkheid - een krachtige, vrije en sensuele vrouwelijkheid.
Mon Guerlain Eau de Toilette is een stralende, frisse en vrolijke geur en viert het leven met alle vreugde die het brengt - als een amulet ondersteunt de geur het zelfvertrouwen van de draagster en daagt ze haar uit om iets te wagen.

Mon Guerlain; een hymne aan het leven

De oosterse citrusachtige compositie zit vol aantrekkingskracht- het is gebaseerd op de fris-florale accenten van Arabische jasmijn en Carla-lavendel in combinatie met het aroma van citrusvruchten.
Met haar"vier-bladige" flacon, staat de Eau de Toilette ook visueel voor het geluk en de vreugde: Gecreëerd in 1908, ontwikkelde deze vorm zich tot de voor het huis Guerlain typische Quadrilobé flacon. Met zijn sobere en grafische lijnen doet hij denken aan de laboratoriumfles van de alchemist. De naam verwijst naar de sluiting van de glasmassa in de vorm van vier klavers. Meer dan een eeuw later contrasteert deze flacon, met zijn luxueuze glazen gewicht en witgouden finish, de kracht van de strakke lijnen met de sensualiteit van de rondingen - en vertegenwoordigend meer dan ooit de moderne vrouwelijkheid.
De derde editie van de Mon Guerlain-lijn verscheen in september 2018 en is ontwikkeld door Thierry Wasser en Delphine Jelk.

Top : Mandarijn en Carla Lavendel
Hart : Sambac Jasmijn
Basis : Tahitiaanse vanille
Meer informatie