L'Instant

guerlain_9

Bent u op zoek naar een lichte en luchtige geur? Dan zit u goed met het Guerlain L’Instant parfum. De basis van houtgeuren en witte musk geeft een zachte sensualiteit aan dit Guerlain parfum dames. Het hart gevuld met zoete bloemengeuren accentueert uw vrouwelijkheid. De akkoorden van citrus-honing, Sambac jasmijn en ylang-ylang creëren een heerlijke, lichte sensatie die uw jeugdigheid doet stralen. U vindt het Guerlain L’Instant parfum in de ruime collectie parfums van ParfumCenter!

Guerlain_L_instant_de_Guerlain_Parfumcenter_Banner_2024
Meer informatie

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Guerlain L'Instant Magic

Het magische Guerlain L’Instant Magic parfum werd gelanceerd in 2007 en is nog altijd een veel verkochte geur. Een prettige frisheid loopt als een rode draad door de compositie en maakt het één geheel. De perfecte harmonie van fruit, bloemen en houtgeuren valt bijzonder in de smaak bij veel vrouwen. De unieke geur van het Guerlain L’Instant Magic parfum zal tot ieders verbeelding spreken en lang in de herinnering blijven hangen. Bekijk dit heerlijke luchtje direct in onze uitgebreide Guerlain parfum collectie.

Guerlain L'Instant eau de parfum

Bij ParfumCenter bestelt u eenvoudig het Guerlain L’Instant eau de parfum. U vindt deze heerlijke geur in onze webshop. Vanuit uw luie stoel kiest u gemakkelijk uw ideale geurtje. Bij ons profiteert u altijd van scherpe prijzen en bent u verzekerd van een origineel parfum in de echte verpakking. Daarnaast zorgen wij ook voor een snelle levering. Zo heeft u het Guerlain L’Instant eau de parfum snel in huis en kunt u binnenkort de show stelen met een stijlvolle geur!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.