Aqua Allegoria

guerlain_9

Aqua Allegoria behoort tot de meest significante geurcollecties van Guerlain - de marktintroductie in 1999 was een gedurfde onderneming. De muze voor deze collectie is de natuur, waardoor een uniek olfactorisch genre werd gecreëerd: een collectie frisse parfums in de parfumerie. ParfumCenter heeft de meest exclusieve creaties van Aqua Allegoria voor u bijeengebracht. Bekijk ons assortiment en bestel voordelig!

guerlain_aqua_allegoria_banner_parfumcenter
Meer informatie

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aqua Allegoria Pamplelune

Dankzij topnoten van grapefruit en citroen is Aqua Allegoria Pamplelune een verfrissende geur met een licht provocerende bittere toets. Sandelhout en Vanille creëren een warme basis die met een hart van zwarte bessen en petitgrain verder wordt uitgewerkt. De oriëntaalse design flacon is net zo geheimzinnig en uitbundig als de inhoud. Daarom heeft Aqua Allegoria Pamplelune een plaats gekregen in onze uitgebreide collectie Guerlain dames.

Aqua Allegoria Bergamote

Geen aroma is zo met Italië verbonden als de geur van bergamot. Aqua Allegoria Bergamote roept de sfeer op van een fris ruikend bloemenveld in volle bloei. De citrusachtige essences zijn aangevuld met de zomerse verkoeling van koude specerijen. Aqua Allegoria Bergamote past als geen ander luchtje bij de warme periodes van het jaar. Zoekt u een alternatief voor de andere seizoenen? Bekijk ons uitgebreide assortiment Guerlain parfum en slaag eenvoudig! Wij zorgen voor een snelle levering in de originele verpakking!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.