Insolence

guerlain_9

De bedwelmende nonchalance van Guerlain Insolence is vrijpostig en ongegeneerd vrouwelijk. Het is een extravagant luchtje op basis van een floraal boeket. Lichtzoete bloemige aroma’s worden harmonieus aangevuld met verfrissende topnoten. Deze bestaan bij de eau de toilette uit hinten van framboos, bergamot, rode bessen en citroen. De eau de parfum is krachtiger en meer uitgesproken met topnoten van rode bes. Guerlain Insolence bestelt u bij ParfumCenter voor een schaamteloos lage prijs.

guerlain_insolence_parfumcenter_banner
Meer informatie

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Guerlain Insolence 100 ml

Wilt u voor scherpe prijzen een exclusieve geur aan uw collectie toevoegen? Met Guerlain Insolence in 100 ml verpakking bent u extra voordelig uit. De flacon is een ware decoratie met een design dat de aandacht trekt. Aan de bovenzijde ontspruit een rozenknopje als een transparant en fonkelend kristal. Het merklogo van Guerlain Insolence 100 ml is vormgegeven als een elegante inscriptie in romeinse letters. Verzamelt u graag stijlvolle parfumflacons? Dan is dezelfde verpakking ook verkrijgbaar in 30 ml en houdt u ruimte om de andere creaties van Guerlain te ontdekken!

Guerlain Insolence eau de parfum

De sensuele bedwelming van de Guerlain Insolence eau de parfum is meer uitgesproken dan de eau de toilette. Aroma’s van iris geven de geur een extra chique accent. De spray kan gemakkelijk gelijkmatig worden aangebracht en blijft geruime tijd hangen. Naast de Guerlain Insolence eau de parfum heeft ParfumCenter ook bijzondere creaties voor heren in het assortiment. Deze ontdekt u eenvoudig in onze uitgebreide Guerlain parfum collectie!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.