Fleur de Parfum

chloe

Als geen enkele andere bloem is de roos het symbool van tijdloze liefde. Bij Chloé Fleur de parfum draait alles om de rozengeur. Dit delicate aroma is versterkt met een zweem van kersenbloesem, zwarte bes en perzik. Chloé Fleur de parfum voelt als een sensuele sluier die uw huid liefdevol bedekt. Daarmee is dit dé geur als u heerlijk wilt dagdromen. De bitterfrisse topnoten van bergamot en grapefruit geven dit parfum een kleine en energieke twist!

Chlo_Fleur_de_parfum_Parfumcenter_Banner
Meer informatie

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Chloé Fleur de parfum eau de parfum

Om de intensiteit van de rozengeur extra kracht bij te zetten is Chloé de Parfum als eau de parfum uitgevoerd. Daardoor blijft dit chique luchtje u de hele dag als een dromerige bubble omgeven. De verfijnde aroma’s ontwikkelen zich op uw huid. Chloé Fleur de parfum eau de parfum opent met bergamot en grapefruit, waarna langzaam het bloemrijke hart vrijkomt. Aroma’s van rijst, ceder en witte musk leveren een krachtige, zelfverzekerde basis. Zo laat u met dit Chloé parfum voor dames merken dat u vol zelfvertrouwen in het leven staat.

Chloé Fleur de Parfum 50 ml

ParfumCenter heeft een uitgebreid assortiment parfum om te ontdekken. Chloé Fleur de Parfum in 50 ml flacon is geschikt als eerste kennismaking met de verleidelijke geur van de roos. Door ons ruime aanbod kunt u eindeloos met diverse geuren variëren. Kies bijvoorbeeld voor het avontuur met Chloé Nomade of Chloé Love Story. Heeft u Chloé Fleur de Parfum eenmaal in 50 ml uw hart gestolen? Grote kans dat u voortaan kiest voor de voordeelflacon van 75 ml!

Chloé Fleur de Parfum kopen

ParfumCenter is hét adres om voordelig Chloé Fleur de parfum te kopen. Wij zorgen namelijk niet alleen voor scherpe prijzen maar ook voor een snelle verzending in de originele designflacon. Door ons uitgebreide aanbod Chloé voor dames ontdekt u net zo voordelig geurcreaties van andere merken of bijzondere edities van Chloé. Door Fleur de parfum te kopen begint u eenvoudig uw ontdekkingsreis door de geurige wereld van exclusieve parfums!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.