Roses de Chloé

chloe

Modehuis Chloé staat bekend om een losse, spontane stijl: chic en toch heel elegant. Roses de Chloé is de meest emblematische creatie van de bijbehorende geurcollectie. De parfumeurs laten zich bij elke editie weer opnieuw door de roos inspireren. Deze bloem van de liefde is teer, maar heeft ook een stekelige kant. Als u Roses de Chloé draagt, laat u zien dat u zelfbewust in het leven staat en graag uw eigen vrouwelijkheid toont. Deze eau de toilette benadrukt echter uw zachte en sierlijke kant.

chlo_rose_tangerine_parfumcenter_banner
Meer informatie

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Roses de Chloé eau de toilette

Het sierlijke en zachtaardige Roses de Chloé eau de toilette bruist van het optimisme. Het hart van damast roos, magnolia en ceder is licht dromerig, maar rust op een energieke basis van witte musk en amber. De toevoeging van bergamot en lychee in de topnoot is een uitnodiging om volop van het leven te genieten. Wilt u het Roses de Chloé eau de toilette aanvullen met een intenser Chloé parfum? Probeer dan ook het sensuele Chloé Fleur de Parfum. Ook deze creatie kunt u voordelig in onze webshop bestellen.

Roses de Chloé 50 ml

Wilt u het liefste alle geuren ontdekken van een parfummerk dat de roos in het hart heeft gesloten? Bestel dan Roses de Chloé in 50 ml verpakking. Deze wordt net als de andere uitvoeringen uit dezelfde serie feestelijk gepresenteerd in een designflacon met een feestelijk strikje. Ook andere populaire parfums van Chloé zoals Nomade en Chloé Love Story zijn vanuit onze webwinkel leverbaar. Krijgt u na de eerste keer proberen nog steeds geen genoeg van Roses de Chloé in 50 ml flacon? Kies dan voor een inhoud van 75 ml en pak uw prijsvoordeel! Wij zorgen voor een snelle levering in de originele verpakking.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.