Nomade

chloe

Elke dag is een moment om iets nieuws te ontdekken. Het karaktervolle Chloé Nomade is een uitnodiging om als vrouw het avontuur op te zoeken. De aroma’s van sandelhout en eikenmos geven de geur een exotische sfeer. Net als de nomaden in de woestijn verlangt de vrouw van het Chloé Nomade parfum naar een wereld avontuur, vrijheid en onverwachte gebeurtenissen. Met frisse topnoten van pruim en bergamot past deze geur bij de spontane vrouw waarvoor het modehuis unieke casual kledinglijnen ontwerpt.

chlo_nomade_parfumcenter_1275x730
Meer informatie

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Chloé Nomade parfum

Bloemen hebben een bijzondere plaats veroverd in het hart van Chloé. Het Nomade parfum sluit aan bij het terugkerende van de roos. Deze bloem heeft een oogverblindende schoonheid, maar ook stekels. Dit past precies bij het imago van de zelfbewuste vrouw die graag haar tedere kant toon, maar niet met zich laat sollen. Het Chloé Nomade parfum is delicaat en staat tegelijk in vuur en vlam. Het warme, krachtige aroma van sandelhout is hierbij een onmisbaar ingrediënt. Ook voor een ander zinnenprikkelende parfum van Chloé kunt u bij ParfumCenter terecht. U maak in onze webshop ook voordelig kennis met creaties zoals Chloé Signature of Chloé Rose Naturelle.

Chloé Nomade 50 ml

Bij een avontuurlijk parfum is een uitdaging aangaan altijd een optie. Wilt u voor een scherpe prijs de charme ontdekken van Chloé Nomade? Dan is een 50 ml flacon echt een aanrader! Deze wordt bij ParfumCenter net als de grotere uitvoeringen geleverd in de originele designverpakking. Het transparant roze van het flesje wordt aangevuld met een goudkleurige sierdop en een uitbundige strik. Krijgt u gewoon geen genoeg van Chloé Nomade in 50 ml verpakking? Kies dan voor de extra voordelige 75 ml flacon. Bij ParfumCenter vindt u een uitgebreide collectie parfum voor dames in diverse uitvoeringen!

Chloé Nomade eau de parfum

Elk avontuur is prikkelend en uitdagend, net als het Chloé Nomade eau de Parfum. Door het vurige bloemenboeket dat verfrissend wordt afgeblust met mirabel-pruim en bergamot heeft deze geur een tijdloze allure die nooit verveelt. In onze webshop kunt u het Chloé Nomade eau de parfum niet alleen voordelig bestellen, maar profiteert u bovendien van een snelle levering! In ons brede assortiment vindt u ook ander exclusieve creaties van Chloé

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.