Signature

chloe

Herkent u zich in de zelfbewuste vrouw die zich graag van haar spontane kant laat zien? Dan is Chloé Signature u op het lijf geschreven! Modehuis Chloé ontwerpt casual fashion die door en voor dames wordt ontworpen. De diverse creaties zijn gedurfd en trekken zich niets aan van de mainstream. Ook in de parfums herkent u de creatieve onafhankelijke vrouw. Het centrale thema is de roos: stekelig, maar ook teer en delicaat. Chloé Signature is geïnspireerd op het aroma van de witte roos. Deze geur springt er nog sterker uit door de hint van witte gardenia. Het hart wordt in het aangevuld met de witroze magnolia, waarvan u de kleur terugvindt in de designflacon.

Chlo_Signature_Parfumcenter_Banner
Meer informatie

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Chloé Signature eau de parfum

Zelfverzekerdheid en lichte sensualiteit zijn een perfecte match in het Chloé Signature eau de parfum. Dit is een intensere variant van de tedere eau de toilette. De basisnoot bevat exotische ingrediënten zoals amber en Virginia ceder die in het hart worden aangevuld met witte roos en lelietje-van-dalen. Het Chloé Signature is een verleidelijk eau de parfum dat duidelijk maakt dat de draagster weet wat zij wil. In het assortiment van ParfumCenter vindt u ook ander prikkelende creaties zoals Chloé Nomade en Chloé Fleur de Parfum.

Chloé Signature eau de toilette

In de eerste editie werd Chloé Signature alleen als eau de toilette op de markt gebracht. De geur kan het best worden omschreven als creatief, zelfbewust en licht dromerig. Het hart van witte roos gardenia en magnolia heeft een frisse topnoot van bergamot. Door Chloé Signature eau de toilette te dragen laat u zien dat u optimistisch in het leven staat. Het lichtroze in de flacon is een stille hint naar de magnolie. Heeft de geur van witte roos uw hart gestolen? Misschien spreekt Roses de Chloé u dan ook wel aan. Ook dit is een zachte eau de toilette met een positieve twist.

Chloé Signature kopen

ParfumCenter is dé online webshop waar u de heerlijkste geuren voor een scherpe prijs bestelt! Wanneer u Chloé Signature bij ons gaat kopen, zorgen wij voor een snelle levering in de originele designverpakking. De flacon heeft een strak ontwerp maar is elegant afgewerkt met een zilverkleurige dop en een sierlijke strik. Door Chloé signature te kopen haalt u daarom direct een fraaie decoratie in huis. Wilt u meer bijzondere geuren ontdekken? Bekijk dan onze volledige collectie parfum voor dames en bestel eenvoudig de kleur die bij u past!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.