Prada Amber

prada

Weinig geuren zijn zo meeslepend als die van Prada Amber. Exotisch en fantasierijk is een goede definitie van een fougère geur, maar daarmee doet u deze geursensatie tekort. De oriëntaalse aroma’s komen namelijk vanuit de wereld: labdanum uit Frankrijk, patchouli uit Indonesië en sandelhout uit India. Door Prada wordt de Amber serie omschreven als uniek, hypnotisch en suggestief. Bij ParfumCenter bestelt u niet alleen voordelig dit betoverende damesparfum, maar ook twee speciale edities voor heren.

Prada_Amber_Banner_Parfumcenter
Meer informatie
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Prada Amber parfum

De sensuele basis van amber, vanille en sandelhout doordrenkt het Prada Amber parfum, maar wel op een subtiele manier. Het dromerig hart van roos en patchouli extract in combinatie met verfrissende topnoten van bergamot, bittersinaasappel en mandarijn brengt het geheel volmaakt in balans. Daarmee past het Prada Amber parfum bij het zelfbewuste imago van de vrouw van de wereld die graag elegant gekleed gaat. Wilt u dit Prada parfum voor dames graag afwisselen met andere exclusieve creaties van hetzelfde merk? ParfumCenter heeft dan voor u een goede tip: Prada Infusion d’Iris!

Prada Amber dames

ParfumCenter is dé webshop waar u voor een scherpe prijs uw Prada Amber parfum voor dames kunt bestellen. U heeft de keuze uit flacons van diverse inhoud, zoals 30, 50 en 80 ml. Daarnaast vindt u bij ons ook gemakkelijk de bijpassende showergel. Op onze site vindt u het meest veelzijdige aanbod Prada parfum voor zowel dames als heren. Ontdek naast Prada Amber voor dames ook Prada La Femme en Prada Candy. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling in de originele designverpakking!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.