Candy

prada

Als geen ander parfum is Prada Candy een manier om de spontane en onverwachte kant van uw vrouwelijkheid te laten zien. De verschillende creaties uit deze serie zijn uitbundig, sensueel en vooral heel optimistisch. Terecht wordt Prada Candy gezien als een gourmand geur voor de fijnproever die elke dag van het leven geniet. De flacons met felle zuurstokkleuren zijn een tikkeltje brutaal maar qua design volledig in balans, net als het luchtje zelf. Bij ParfumCenter heeft u een ruime keuze uit diverse geursensaties.

Prada_Candy_Banner_Parfumcenter_1
Meer informatie

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Prada Candy Kiss

Net als een tedere zoen is Prada Candy Kiss zowel zacht als sensueel. Deze eau de parfum heeft een ongehoorde eigenschap: het aroma van musk domineert niet alleen de basisnoten, maar ook de hart en topnoten. De balans lijkt helemaal zoek, maar dat is slechts schijn. Alle geurlagen van Prada Candy Kiss zijn volledig in harmonie. Dit geldt overigens ook voor de andere series van het Prada parfum voor dames die bij ParfumCenter verkrijgbaar zijn, waaronder het verfrissende Prada Infusion d’Iris, dat een vergelijkbaar optimisme uitstraalt.

Prada Candy Glossy

Alleen al door de roze kleur van de flacon is Prada Candy Glossy verleidelijk als een sensuele sorbet. Het aroma van kersen is zowel zoet als aangenaam verfrissend. Door de toevoeging van amandel, vanille, roos en hinten van oranjebloesem ontstaat er een aangenaam prikkelend geurboeket. De sierlijk roze designflacon maakt van Prada Candy Glossy ‘een geur om op te eten.’ Dit sprankelende Prada parfum is in onze webshop verkrijgbaar in 30, 50 en 80 ml formaat.

Prada Candy Florale

Hoe ziet een liefdesverklaring aan de geur van bloemen eruit? Het antwoord van ParfumCenter is kort en bondig: Prada Candy Florale! Het vrolijke design van de flacon met een pioenroos op de bodem springt er direct uit. Dit is ook de bloem waardoor de parfumeurs van Prada zich hebben laten inspireren. Door de basis van karamel, benzoë, honing en musk ontstaat er een weelderige poederachtige structuur waarop de pioenroos helemaal tot haar recht komt. De verfrissende topnoot van limoncello is een uitnodiging om Prada Candy Florale verder te verkennen! Ook andere florale geurcreaties zoals Prada La Femme vindt u eenvoudig bij ParfumCenter.

Prada Candy Night

De kleur van de Prada Candy Night flacon doet denken aan de diepe blauw-paarstinten van de zonsondergang. Het is meteen duidelijk deze eau de toilette is bedoeld om vol zelfvertrouwen het nachtleven mee in te duiken. Na de eerste topnoten introduceert het hart van tonkaboon en vanille de sensuele basis. Hierin spelen hinten van chocolade en patchouli de hoofdrol. Prada Candy Night is mysterieus, verleidelijk en intens verslavend. Prada Amber kunt u zien als de lichte sensuele variant hiervan voor overdag. ParfumCenter is hét adres waar u Prada Candy voordelig bestelt. Wij zorgen voor een snelle levering in de originele designflacon!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.