La Femme

prada

Hoe ervaart u de geheimzinnige kanten van uw vrouwelijkheid? Het Prada La Femme parfum geeft u antwoord op deze vraag. Deze florale damesgeur heeft een verleidelijk sensueel hart. Door de toevoeging van diverse kostbare ingrediënten krijgt Prada La Femme een uitgesproken exotisch karakter. Het parfum heeft, net als de elegante designflacon, de allure van een luxe sieraad. U ontdekt de diverse creaties van Prada voordelig online bij ParfumCenter. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling.

prada_la_femme_intense_banner_parfumcenter1
Meer informatie

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Prada La Femme Intense

De avond is bij uitstek het moment om sensuele avonturen aan te gaan. Prada La Femme Intense is uitgesproken verleidelijk en exotisch. Deze hoge intensiteit ontstaat door de toevoeging van subtiele aroma’s zoals tuberoos, Ylang-Ylang en Patchouli. Bij ParfumCenter vindt u verder creaties van het Prada parfum voor dames zoals Prada Candy in de Night uitvoering. Deze zijn net als Prada la Femme Intense voordelig verkrijgbaar in onze webshop. Bekijk ons ruime aanbod en bestel eenvoudig online!

Prada La Femme eau de parfum

Met topnoten van Afrikaanse oranjebloesem, sinaasappel en mandarijn opent de Prada La Femme eau de parfum aangenaam verfrissend. De toevoeging van chique ingrediënten zoals Iris, mastiek en galbanum geeft het hart een luxueuze uitstraling. Prada La Femme eau de parfum rust op een stevige, sensuele basis met een kruidig accent van wierook en cederhout. Ook voor andere bijzondere series van het Prada parfum en behorende bodylotions kunt u in onze webshop terecht!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.