Amo Ferragamo

ferragamo

Liefde voor vrouwelijk schoon zit Italianen in het bloed. Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo is een verleidelijk parfum dat bedoeld is om u als vrouw te laten stralen. Deze heerlijke geur wordt u gepresenteerd in een stijlvolle flacon met een ronde sierdop. Kleine bolletjes in het verder egale glas zorgen voor een speels accent zoals bij een kanten kraag. Het Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo parfum verandert u niet als persoon, maar benadrukt wel de natuurlijke schoonheid van uw vrouwelijke karaktereigenschappen!

amo_ferragamo_parfumcenter_banner
Meer informatie

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo parfum

Een vrouw van deze tijd is moeilijk met één woord te beschrijven. Het Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo parfum onderstreept dit met een rijk en complex geurboeket. Het hart van dit Salvatore Ferragamo parfum voor dames bevat delicate aroma’s van sambac jasmijn en maté absol. Een hint van rabarber geeft hieraan een verfrissend accent. De basis van witte vanille, ambrox en sandelhout is sensueel en een tikje provocerend. Maar daar blijft het niet bij: dit parfum opent met verrassende akkoorden van bitter, zwarte bes en rozemarijn. Het Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo parfum creëert een ideaalbeeld van de vrouw: speels, brutaal grillig en tegelijk delicaat en verfijnd. Deze exclusieve geur bestelt u in onze webshop voordelig online!

Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo kopen

Als u voordelig wilt bestellen, doet u er goed aan om uw Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo parfum te kopen bij ParfumCenter. Wij hebben een compleet assortiment Salvatore Ferragamo parfum voor zowel dames als heren. In onze webshop ontdekt u gemakkelijk de diverse series met verleidelijke namen zoals Signorina en Emozione. Wij kunnen u niet garanderen dat u al deze verleidingen kunt weerstaan wanneer u Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo gaat kopen. Waar wij wel voor zorgen: een scherpe prijs en een snelle levering in de originele designflacon!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.