Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo 200ml Showergel

Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo 200ml Showergel

Normale prijs: € 32,97

Speciale prijs: € 19,95

  • In voorraad

  • U bespaart 39%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 200 ml
Parfumtype Showergel
Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo 200ml Showergel

Salvatore Ferragamo wil vrouwen niet transformeren - hij onderstreept je individuele en natuurlijke persoonlijkheid, waardoor je je uniek en verleidelijk voelt.
De Ferragamo-vrouw is spontaan, levenslustig en altijd bereid iets nieuws te ontdekken. In het gewone ziet ze het buitengewone, ze is een explosieve mengeling van durf en passie. Ze verpersoonlijkt de Italiaanse levensstijl, is van nature onweerstaanbaar vrouwelijk en sensueel. Ze leeft haar leven met spontaniteit en moed en beleeft elke ervaring tot het uiterste, omdat ze weet wat het waard is om iets lief te hebben en na te streven.
Geïnspireerd door deze joie de vivre creëerde Salvatore Ferragamo de damesgeur Amo Ferragamo. Zwarte bes verbindt zich bij het openen met het kruidige aroma van rozemarijn. Het fruitige, florale hart van de compositie combineert delicate jasmijn met maté en rabarber en wordt zacht gebalanceerd door een basis van vanille, amber en sandelhout.
"Amo," "I love," is de boodschap van een jeugdige, authentieke vrouw die er op gebrand is elke gelegenheid die de wereld haar biedt te grijpen. Deze vrouw staat voor een moderne vrouwelijkheid.

Top : Italiaans Bitter Akkoord, Zwarte bes en Rozemarijn
Hart : Sambac Jasmijn. Maté Absolu en Rabarber
Basis : Tahitiaanse Witte Vanille, Ambrox en Sandelhout
Meer informatie