Signorina

ferragamo

Het energieke en licht provocerende aroma van Salvatore Ferragamo Signorina past perfect bij het imago van de levenslustige jonge dame. De parfums uit deze serie hebben elk een geheel eigen signatuur, zoals blijkt uit de elegante flacons met een sierlijk strikje. Salvatore Ferragamo Signorina is een ode aan de natuurlijke schoonheid van de jonge vrouw die bewust een tikkeltje naïef is, maar niet bang om zichzelf te laten zien! Bij ParfumCenter kunt u de creaties van dit gelijknamige modemerk voordelig online bestellen.

Salvatore_Ferragamo_Signorina_Parfumcenter_Banner_2024
Meer informatie

Producten 1-12 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Salvatore Ferragamo Signorina in Fiore

De subtiele combinatie van frisheid met een hint van bloemen in bloei geeft Salvatore Ferragamo Signorina in Fiore een licht brutale twist. Dit parfum voor dames opent feestelijk met bitterfrisse topnoten van lychee en grapefruit. Het florale hart combineert de zijdezachte zoetheid van rozenblaadlaadjes met een luchtige basis van nootachtige rijst. Door de toevoeging van amberachtige cashmeran en noten van pannacotta is Salvatore Ferragamo Signorina in Fiore zowel delicaat als sensueel. Deze geur past precies bij het Italiaanse gevoel voor stijl dat in elk Salvatore Ferragamo parfum tot uitdrukking komt.

Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa

De geheimzinnige ongrijpbaarheid van de vrouw is het favoriete thema van Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa. Omdat niets zo verleidelijk is als het onbekende, heeft dit parfum een ondoorgrondelijke basis van patchouli, melk mousse en zwarte vanille. Deze zoete aroma’s zijn warm, verleidelijk en nodigen u uit om de wereld verder te verkennen. Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa voert u rechtstreek naar een hart van tuberoos en oranjebloesem. De verfrissende topnoten van braam en neroli maken het raadsel compleet! Een betere start is er niet om de tijdloze elegantie van een Salvatore Ferragamo parfum voor dames te leren kennen. In onze webshop bestelt u ook andere verrassende geuren van dit merk, zoals F by Ferragamo, voordelig in de originele designflacon.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.