Be Delicious

dkny

Velen kennen Donna Karan uit New York van haar uitdagende, sexy mode. DKNY Be Delicious is een serie licht provocerende parfums voor dames van haar hand. De diverse creaties zijn aangenaam fris en een tikkeltje sensueel. De designflacons hebben niet voor niets de vorm van een appel. The Big Apple is namelijk een bijnaam voor New York en zegt meer dan duizend woorden. DKNY Be Delicious geeft een opdracht aan de vrouw die dit parfum draagt: wees verrukkelijk en blijf altijd spontaan!

DKNY_Be_Delicious_Parfumcenter_Banner
Meer informatie

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

DKNY Be Delicious Fresh Blossom

Wie ooit in de lente Central Park heeft bezocht kent het gevoel: overal waar u rondloopt ziet u vlinders en gonst het van de bijen en de hommels. DKNY Be Delicious Fresh Blossom is een ode aan het voorjaar. Het florale hart ruikt naar de bloesems van lelietje-van-dalen, roos en jasmijn. Dit DKNY parfum opent met een frisse en prikkelende topnoot van abrikoos, bessenblad en grapefruit. De sensuele basis van DKNY Be Delicious Fresh Blossom is een unieke combinatie van krachtige houtachtige noten met een hint van rode appel. Bij ParfumCenter kunt u deze creatie voordelig online bestellen in een flacon van 30, 50 en 100ml.

DKNY Be Delicious Night

In de verbeelding is de nacht de ultieme gelegenheid voor een spannend avontuur. Het oriëntaalse DKNY Be Delicious Night neemt u dan ook mee op een sensuele ontdekkingstocht. De reis begint met een prikkelend geurboeket van gember, bramen en fresia dat voert naar een floraal hart van orchidee, roze jasmijn en iris. De basis met amber, wierook en andere exotische aroma’s is de bestemming. Hier ruikt alles naar spanning en avontuur. Zoekt u naast het verleidelijke DKNY Be Delicious Night ook een geur voor overdag? Bekijk dan onze complete collectie DKNY voor dames met ondere andere de volgende exclusieve creaties:

DKNY Be Delicious eau de parfum

Het gevoel van een steelse flirt ontdekt u in het DKNY Be Delicious eau de parfum. In de groene appelvormige flacon werd de eerste uit de serie geïntroduceerd. Niet alleen de kleur maar ook de geur doet denken aan een frisse, sappige golden delicious die alle dorst lest. Deze topcreatie uit de koker van Donna Karan opent gedurfd met topnoten van grapefruit komkommer en magnolia. Pas daarna ontvouwt zich het hart van tuberoos, lelietje-van-dalen, viooltje en groene appel. De basisnoten met houtachtige aroma’s, amber en sandelhout zijn als een zachte streling van de huid. Zoekt u een geur als perfect aanvulling op het DKNY Be Delicious eau de parfum? Deze kunt u bij ParfumCenter bestellen en draagt de naam DKNY Pure!

DKNY Be Delicious 100 ml

Krijgt u nooit genoeg van het spel van verleiding? Bestel dan bij ParfumCenter voordelig uw DKNY Be Delicious in een 100 ml flacon! Op onze website heeft u een ruime keuze uit diverse series van deze iconische parfumlijn. Zo vindt u gemakkelijk uw favoriete Be Delicious parfum in 100 ml verpakking. Wij zorgen voor een snelle levering in de originele designflacon. Tot slot nog één tip: verleiding en verleid worden horen bij elkaar. Wat wij hier mee bedoelen? DKNY Be Tempted past perfect be Be Delicious!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.