Nectar Love

dkny

Net als een perfecte zomerdag is DKNY Nectar Love ronduit onweerstaanbaar. Dit damesparfum is een lofzang op de zomer, de periode bij uitstek waarin het leven u toelacht. De sierflacon heeft heel toepasselijk een lichte goudgele gloed, alsof het zonlicht op het parfum reflecteert. Op het glas is speels een bij aangebracht. DKNY Nectar Love is een pareltje uit de geurcollectie van Donna Karan. Deze ontwerpster laat in al haar creaties haar liefde voor New York doorschemeren.

DKNY_Nectar_Love_Parfumcenter_Banner
Meer informatie

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

DKNY Nectar Love 100 ml

Voor dames die zich graag de hele zomer laten verleiden door DKNY Nectar Love is een 100 ml falcon een uitstekende keuze. Deze heeft hetzelfde design als de kleinere flacons van 30 en 50 ml. Toch is er een belangrijk verschil: door de grote verpakking bent u voordeliger uit. ParfumCenter heeft een uitgebreid assortiment met DKNY parfum voor scherpe prijzen. Zo bestelt u naast DKNY Nectar Love in een 100 ml falcon net zo voordelig uw DKNY BE Delicious of uw DKNY Stories parfum!

DKNY Nectar Love eau de parfum

De zomer is de ideale tijd om heerlijk lang buiten te blijven. Het DKNY Nectar Love eau de parfum wordt geïntroduceerd met topnoten van gele fresia, mandarijn, grapefruit, en nectarine. Geleidelijk komt het bloemrijke hart tevoorschijn, totdat het met aroma’s van jasmijn, lelie, oranjebloesem en mirabelle samenvloeit. De basis van het DKNY Nectar Love eau de parfum bevat exotische ingrediënten die de zomer van haar sensuele kant laten zien. DKNY Women Summer en DKNY Cashmere Mist zijn andere geuren die perfect bij het thema van de zomer passen.

DKNY Nectar Love online

U profiteert van een snelle levering wanneer u uw DKNY Nectar Love parfum online bestelt bij ParfumCenter. De originele goudkleurige flacon heeft de stijlvolle contouren van een appel. Dit is een stille flirt met de stad waarin Donna Karan haar mode-imperium heeft opgebouwd. The Big Apple is namelijk de ingeburgerde bijnaam voor New York. Daarnaast is de appel een prachtig symbool voor de vele verleidingen The Big Apple. U hoeft gelukkig niet lang te wachten wanneer u DKNY Nectar Love online bestelt bij ParfumCenter. Wij hebben de geur ruim op voorraad en overvliegen uit New York is niet nodig! Dat geldt ook voor de andere geuren uit ons DKNY dames aanbod!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.