Be Tempted

dkny

Het leven is te kort om u niet te laten verleiden. DKNY Be Tempted is een uitnodiging om uw eigen vrouwelijkheid te ontdekken én te vieren! De designflacon lijkt op een rode appel, het symbool voor pure passie. Deze geur is een verboden vrucht die u als vrouw onweerstaanbaar en sexy maakt! Daarnaast is DKNY Be Tempted een echte geur voor de elegante vrouw die leeft in de moderne metropool. De uit New York afkomstige Donna Karan verbond haar naam daarom niet voor niets aan het DKNY parfum!

DKNY_Be_Tempted_Parfumcenter_Banner
Meer informatie

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

DKNY Be Tempted eau de parfum

Met topnoten van rode bessen, appel en zoethout opent het DKNY Be Tempted eau de parfum fris en energiek. Dit DKNY parfum is een lichte provocatie die de aandacht vestigt op uw vrouwelijkheid, die u vervolgens ontdekt in het rijke florale hart van roos, viooltje en oranjebloesem. Indonesische patchouli, vanille en mirre zorgen voor een sensuele finishing touch. Wilt u het DKNY Be Tempted eau de parfum nog beter leren kennen? Maak dan ook kennis met haar voorgangster DKNY Be Delicious. Verleiden en verleid worden horen tenslotte bij elkaar!

DKNY Be Tempted 100 ml

Bij ParfumCenter vindt u volop verleidingen die u niet kunt weerstaan. In onze webshop kunt u namelijk extra voordelig DKNY Be Tempted in 100 ml flacon bestellen. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling in de originele designverpakking. Dankzij ons veelzijdige assortiment DKNY dames parfum ontdekt u naast DKNY Be Tempted in 100 ml flacon ook gemakkelijk andere geursensaties zoals DKNY Woman , Be Delicious . Kies uw favoriete geur en bestel deze eenvoudig online!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.