Cashmere Mist

dkny

Het oriëntaalse DKNY Cashmere Mist is een sexy geur voor dames. Dit eigentijdse parfummerk is geïnspireerd op het snelle en hippe imago van New York, the city that never sleeps! Dit is ook de naam van de stad waar ontwerpster Donna Karan haar succesvolle carrière begon. Haar mode wordt omschreven, als fris, energiek en een tikkeltje provocerend! DKNY Cashmere Mist laat u heerlijk wegdromen bij de mysterieuze wereld van de Oriënt. De Oosterse kruiden in de basis zorgen voor een aangename, sensuele twist.

DKNY_Donna_Karan_Cashmere_Mist_Parfumcenter_Banner
Meer informatie

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

DKNY Cashmere Mist eau de parfum

Het elegante design van het DKNY Cashmere Mist eau de parfum flacon spreekt boekdelen. De ronde lijnen symboliseren zowel de vrouwelijke rondingen als de ranke schoonheid van een tere bloem. Het zachte hart van jasmijn en lelietje-van-dalen wordt aangekondigd met een sensuele topnoot van tuberoos en een vleugje frisheid van bergamot. De basis met noten van sandelhout, musk amber en vanille heeft een luchtige erotische lading. DKNY Cashmere Mist is een eau de parfum dat laat zien wat elk DKNY dames parfum zo bijzonder maakt: een creatieve symbiose van tederheid en sensualiteit. Dit zijn ook de eigenschappen die u terugvindt in andere bijzondere creaties zoals DKNY Be Delicious en DKNY Be Tempted.

DKNY Cashmere Mist kopen

ParfumCenter is dé online winkel waar u voordelig het parfum DKNY Cashmere Mist kunt kopen. In ons uitgebreid assortiment DKNY parfum vindt u daarnaast ook DKNY voor heren om uw partner mee te verrassen. Wilt u juist een goede vriendin blij maken met een exclusief eau de parfum van Donna Karan? Dan heeft u in onze webshop ook de gelegenheid om uw DKNY Cashmere Mist te kopen in een flacon van 30 ml. Bestel eenvoudig online en profiteer van onze snelle levering!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.