Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Chloé parfum

Houdt u van het vrije leven? Dan kiest u voor een Chloé parfum! De oprichtster van het gelijknamige modehuis wilde mode creëren die past bij de persoonlijkheid van de vrouw, wars van conventies. Chloé is afgeleid van het Griekse woord dat ‘jonge loot’ betekent. Het beeld van de roos in volle bloei is het thema van alle creaties van dit exclusieve merk. Een Chloé parfum past bij vrouwen die vol enthousiasme en zelfvertrouwen een spontaan leven leiden. Bij ParfumCenter vindt u gemakkelijk het geurtje dat bij u past!

Meer informatie
Chloe

37 artikel(en)

  1. 1
  2. 2

Chloé parfum dames

Chloé presenteert zichzelf als een modehuis dat mode maakt voor en door vrouwen. Daarom is elke creatie op en top vrouwelijk: spontaan, ongedwongen en optimistisch. De diverse geuren hebben hun eigen karakter. Bij ParfumCenter vindt u een grote diversiteit aan geurcreaties. Het ene Chloé parfum voor dames heeft een romantisch karakter, als van een tere bloem. Andere geuren zijn juist fris en sprankelend als een zomerdag waarop alles zacht en licht is. Zo heeft Chloé My Little Chloé een energieke topnoot van mandarijn en meloen, van waaruit zich een hart van roos en fresia ontvouwt. De basis van iris en sandelhout van dit Chloé parfum voor dames is zowel subtiel als krachtig.

Chloé Fleur de Parfum

Steeds wanneer een bestaande geur een nieuwe jasje krijgt gebeurt er iets bijzonders, zo ook met het Chloé Fleur de Parfum. Deze geur is een eerbetoon aan de eerdere editie uit 2018. De basis van witte musk en cederhout legt een exotische sluier over uw huid. Het charmante hart van roos en kersenbloesem krijgt een frisse toets door de gewaagde toevoeging van zwarte bes en perzik. Het Chloé Fleur de Parfum opent prikkelend met een hint van grapefruit. Deze geurcreatie kunt u niet alleen dagelijks gebruiken, maar ook bij bijzondere gelegenheden. Daarom heeft u bij ParfumCenter grote en kleine flacons van 30, 50 en 75 ml. Succes is in ieder geval verzekerd!

Chloé Love parfum

De vrouw die zich geliefd weet, voelt zich vrij en spontaan. Liefde en onafhankelijkheid kunnen samengaan zoals het Chloé Love parfum bewijst. Dit heerlijke florale parfum is geïnspireerd op de Pont des Arts in Parijs. Aan deze brug hangen geliefden een slotje als bezegeling van hun liefde. Door de subtiele melange van oranjebloesem en jasmijn is Chloé Love parfum fris als een kalverliefde. Daarom wordt deze geur voluit Chloé Love Story genoemd, want alle romantiek begint met een verhaal!

See By Chloé parfum

Sinds 2011 is modehuis Chloé een andere weg ingeslagen. Het See By Chloé parfum past bij het nieuwe, stedelijke, imago. De moderne metropool is een plek van vluchtige ervaringen waar van alles mogelijk is. Het See By Chloé parfum is een flirt met het alledaagse die zich vertaalt in een subtiele glimlach. Daarnaast is deze spontane geurcreatie een chic parfum met weinig maar zorgvuldig gekozen ingrediënten: Less is more. Bij ParfumCenter kunt u terecht voor al uw chique parfum voor dames. U profiteert in onze webshop van scherpe prijzen en een snelle levering!