Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Chloe parfum

Het merk Chloe bestaat al meer dan vijftig jaar als vooraanstaand modehuis. Het Chloe parfum werd in 1975 op de markt gebracht. Ondertussen bestaat het merk uit een variëteit aan heerlijke parfums. Ze passen goed bij elkaar qua geur en leggen de nadruk op natuurlijke schoonheid en sierlijkheid. Chloe parfum is met haar heerlijke bloemengeuren, en is daardoor een zeer vrouwelijke geur! 

Meer informatie
Chloe

27 artikel(en)

Chloe parfum Love

Vier uw feminiene kant met de bloemige, zachte geuren van Chloe parfum Love. De poederige geur, die goed past bij uw elegante schoonheid is het perfecte aroma voor een sensuele avond. Dit effect wordt versterkt door het strakke design van de parfum flacon, met warme kleuren in perzik en goud, die het parfum luxe geven. Chloe parfum Love is voordelig beschikbaar bij ParfumCenter in flacons van 30 en van 50 ml.

Chloe parfum 50 ml

Bent u ook zo dol op de designer kleding, tassen en accessoires van Chloe? Chloe parfum van 50 ml is modern, met een vleugje romantiek. De parfums van Chloe sluiten naadloos aan bij het gevoel van het merk. Voel u nu helemaal thuis in Chloe en combineer uw kleding, tassen en accessoires met een heerlijke geur. Chloe parfum 50 ml is bij ParfumCenter verkrijgbaar in allerlei mooie varianten.

Chloe parfum goedkoop

Koop nu bij ParfumCenter uw Chloe parfum goedkoop, in de originele verpakking. Wij bieden u veel Chloe dames parfums met prijzen die passen binnen elk budget. U bestelt een Chloe parfum goedkoop in onze webwinkel! Bij ParfumCenter verzekeren wij u dat uw product wordt verzonden, na bestelling.