Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

DKNY parfum

Donna Karan is een modeontwerpster met een voorkeur voor klassieke en elegante ontwerpen. Het DKNY parfum draagt naast haar initialen ook de initialen van de stad New York. De geuren hebben een grootstedelijke allure en zijn daarnaast sensueel, exotisch en verfrissend. Het meest karakteristiek voor DNKY parfum zijn de design flacons waarin de vormen van een appel terug te vinden zijn. Dit is een knipoog naar de overbekende bijnaam van een van ’s werelds indrukwekkendste steden: The Big Apple.

Meer informatie
DKNY

23 artikel(en)

DKNY parfum Pure

Turkse roos is het voornaamste ingrediënt van DKNY parfum Pure. Om de romantiek van geurige rozenblaadjes verder uit te werken zijn essences toegevoegd van citroen, gember, zwarte bes en magnolia. Daarmee krijgt DKNY parfum Pure een dromerig en warm floraal hart met verfrissende topnoten. De ondertoon van dit overheerlijke parfum rust zwoel en sensueel op een basis van musk, verbena en vanille.

DKNY parfum Be Delicious

De verleidelijke frisheid met een sensuele ondertoon is kenmerkend voor DKNY parfum Be Delicious. Electric Loving Glow is provocerend fruitig met topnoten van druiven, zwarte bes en ananas. Het geheel herinnert aan de frisse beet in een Granny Smith appel, maar dan veel subtieler. De kern van dit exclusieve DNKY parfum uit de Be Delicious serie is het florale hart van viooltjes, abrikoos en jasmijn. Bekijk de kleurrijke flacons uit deze geurige collectie en ontdek wat de kleuren jou vertellen over het DKNY parfum Be Delicious! ParfumCenter biedt u een ruime keuze en zorgt voor een snelle levering!