Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Klantenservice

Mijn account
 • Moet ik een account aanmaken?

  Voor het afronden van uw bestelling is het niet noodzakelijk een persoonlijke account aan te maken. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling als gast af te ronden. Uw gegevens worden dan eenmalig gebruikt en niet bewaard voor een volgend bezoek.

 • Wat zijn de voordelen van een account?

  Wanneer u ervoor kiest om een persoonlijke account aan te maken worden uw gegevens bewaard. Zo kunt bij een volgend bezoek aan onze webshop eenvoudig en snel inloggen met uw e-mailadres en persoonlijk wachtwoord. In uw persoonlijke account kunt u uw betalingen en bestellingen snel inzien. Mocht u een bestellingen willen plaatsen dan hoeft u uw gegevens niet opnieuw in te vullen.

 • Hoe maak ik een persoonlijke account aan?

  U kunt op twee manieren een account bij ParfumCenter aanmaken:

  1. Wanneer u klikt op ‘Mijn account’ kunt u inloggen of een nieuwe account aanmaken. Voor het aanmaken van een account dient u uw naam, een e-mail adres en persoonlijk wachtwoord in te voeren. Uw gegevens worden zonder uw toestemming niet met derden gedeeld.
  2. U kunt ook een account aanmaken tijdens het bestelproces. Tijdens het bestelproces kunt u ervoor kiezen dat ParfumCenter.nl uw gegevens bewaart, wanneer u voor deze optie kiest kunt u een account aanmaken. 

  Wanneer u uw account heeft aangemaakt ontvangt u direct een bevestigingsmail van ons met uw persoonlijke inloggegevens.

 • Hoe verwijder ik mijn persoonlijke account?

  Wanneer u wilt dat u persoonlijke account verwijderd wordt kunt u een e-mail met het verzoek tot verwijderen sturen naar onze klantenservice. Onze klantenservice zorgt ervoor dat uw account wordt verwijderd en stuurt u een bericht wanneer uw account is verwijderd.