Michael Kors

Michael Kors maakte op jonge leeftijd al furore met aansprekende herenmode.Dezelfde elegantie van de herenkleding is ook eigen aan het Michael Kors Parfum. Het krachtige minimalistische ontwerp van de verpakking accentueert de kracht van strakke, viriele vormen. Naast mannengeuren vindt u in het ruime assortiment ook Michael Kors dames parfum. U bestelt voordelig en wij zorgen voor een snelle levering.

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Michael Kors parfum Gold

Met glitter en glamour laat u uw eigen vrouwelijkheid in alle facetten stralen. Michael Kors parfum Gold heeft een stijlvol ontworpen flacon met een goudkleurig oppervlak. De sublieme geur is stralend als de zon dankzij de zoetfrisse topnoot van mandarijn. Florale hartnoten en houtachtige geuressences in de basis geven Michael Kors parfum Gold een zweem van sensualiteit zonder ooit de zomerse opgewektheid uit het oog te verliezen.

Michael Kors parfum Glam Jasmine

Exotische geuren zijn raadselachtig en prikkelen de verbeelding. Michael Kors parfum Glam Jasmine dompelt u in een sensuele droomachtige sfeer. Alle aroma’s ademen de geur van verleiding, verbeeldingskracht en persoonlijkheid. De warme houtachtige noten zijn op en top vrouwelijk. De zoete, florale geur van jasmijn vormt het kloppend hart van Michael Kors parfum Glam Jasmine.

Michael kors parfum goedkoop

ParfumCenter is dé online winkel met exclusieve geuren voor de scherpste prijzen. Zo kunt u uw Michael Kors parfum goedkoop in originele verpakking bestellen. Ontdek onze vele geursensaties met naast parfums voor dames ook Michael Kors heren. In onze winkel bestelt u Michael Kors parfum goedkoop en profiteert u bij verzekerde verzending van een snelle levering!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.