Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Demeter

Demeter Fragrance maakt parfums met natuurlijke componenten en fantasierijke noten, volgens een innovatieve aanpak. Hun bedoeling is om je iedere dag plezierig te laten voelen met geuren die fijne herinneringen oproepen. Meer informatie
Demeter

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Demeter Fragrance is een parfumhuis in Pennsylvania U.S.A dat verschillende karakteristieke parfums met aroma's en geuren zoals aarde, bloemen, fruit, gebak, drankjes en andere interessante geurtjes produceert. Tot nu toe hebben ze meer dan 200 geuren met thematische namen geproduceerd. De oprichters van het huis zijn Christopher Brosius en Christopher Gable, wiens motto in de creatie van geuren is "om de herinneringen te doen herleven en terug te laten gaan door de tijd ". De naam van het huis is geïnspireerd door de Griekse godin Demeter.
Demeter Fragrance parfums hebben niet de klassieke piramidestructuur met top-, hart-en basisnoten, maar zijn allemaal met een lineaire compositie gecreëerd, ze veranderen niet na verloop van tijd. Al hun producten worden in de VS gemaakt, behalve hun zeep, die wordt in Italië geproduceerd.
Florale geurnoten van Demeter Fragrances zijn samengesteld uit bloemen-essences. Maar voor de productie van geurstoffen die als gebak, Gin & Tonic, Hawaiian Surf of Angel Food Cake ruiken, gebruiken ze zogenaamde Headspace-technologie,waarbij de lucht rond de bron van het aroma geanalyseerd wordt en de geurige moleculen gesepareerd worden.