Ferre

Architectuur was de grote inspiratiebron van modeontwerper Gianfranco Ferre, die in 1984 zijn eerste Ferre parfum introduceerde. Zoals hij van elk kledingstuk sculpturen maakte die de sensualiteit van vrouwelijke vormen benadrukken, zo is ook het design van zijn parfumflacons vormgegeven. Dit ziet u terug in de voorkeur voor strakke lijnen met duidelijke contouren. 

Wij hebben Ferre parfum voor zowel de heren als dames, deze vindt u in ons Ferre parfum dames en Ferre parfum heren assortiment.

Meer informatie

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het design van de creatie In the Mood for Love heeft een sierlijke ronding. De inbreng van magnolia, amber en witte roos geeft deze geur een vleugje romantiek. De warme intimiteit van houtachtige noten zorgt voor de nodige verdieping, geheel in stijl met het concept van Ferre parfum.

Ferre Man is strak rechtlijnig, zoals een hoog gebouw in een stedelijke omgeving. Ook de geuren zijn mannelijk met sandelhout, musk en eikenhout in de basis en jeneverbesen in het hart. Ferre parfum bestelt u bij ParfumCenter voordelig in originele verpakking.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.