Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Agent Provocateur parfum

Pure sensualiteit staat centraal in ieder afzonderlijk Agent Provocateur parfum. Het gelijknamige lingeriemerk heeft zich ten doel gesteld om design lingerie beschikbaar te maken voor het grote publiek. Een Agent Provocateur parfum verrijkt de visuele kracht van het beeld met een prikkelend verleidelijke geur. De originele designverpakking maakt het plaatje compleet. Bij ParfumCenter bestelt u voordelig.

Meer informatie
Agent Provocateur

1 artikel(en)

Agent Provocateur parfum fatale

Het beeld van de onbereikbare vrouw neemt met Agent Provocateur parfum fatale een concrete gedaante aan. Het zoete bloemrijke hart met een zweem van Gardenia en sappige mango is op en top vrouwelijk. Daarnaast zorgen hinten van de roze peper, zwarte bes, musk en patchouli voor een sfeer van mystiek en mysterie. Daarmee is Agent Provocateur parfum fatale zowel verleidelijk als verslavend.

Agent Provocateur parfum maîtresse

De nadrukkelijke sexy onafhankelijkheid van de zelfbewuste minnares is de essentie van Agent Provocateur parfum maîtresse. Het parfum verspreidt een heerlijke bloemengeur met lotusbloemblaadjes in de topnoot. Musk , ceder en amber geven Agent Provocateur Maîtresse parfum maîtresse een krachtige persoonlijkheid. ParfumCenter heeft een ruime keur aan exclusieve Agent provocateur geurcreaties voor de verleidelijke vrouw.