Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Valentino parfum

De Italiaanse modeontwerper Valentino Clemente Ludovico Garavani heeft naast zijn kleren ook een Valentino parfum. Net zoals de kleding en zijn naam,heeft het parfum een romantisch karakter. De parfums zijn wereldwijd bekend en worden door vele mannen en vrouwen gedragen. Valentino heeft veel  van zichzelf in de parfums gestopt, die kracht, nauwkeurigheid en een gevoel van luxe oproepen. En Valentino parfum is is gewaagd, verleidelijk en sexy. 

Meer informatie
Valentino

38 artikel(en)

  1. 1
  2. 2

Valentino parfum Donna

Een bekende geur van dit Italiaanse merk is de Valentino parfum Donna. De geur is mysterieus, hemels en tijdloos. U vindt dit parfum onder het Valentino dames parfum assortiment. U ruikt de roos, vanille, iris en patchouli in de geur naar boven komen. Naast dat de parfum erg aantrekkelijk is, is de flacon van de Valentino parfum Donna ook erg mooi en straalt luxe uit.

Valentino parfum Uomo

Een mannen geur die u in ons Valentino heren parfum assortiment vindt is de Valentino parfum Uomo. Deze herengeur is een ware klassieker en al een paar jaar elegant meegaat. De gebrande koffiebonen, chocolade, hazelnoot en bergamot zorgt voor een warme ondertoon. De geur is uitgebreid met de Valentino parfum Uomo Intense. Het aroma is energiek en gepassioneerd en zorgvuldig opgebouwd uit mandarijn, vanille en iris.

Valentino parfum 50 ml

De flesjes van het Italiaanse merk zijn in verschillende grootte verkrijgbaar. Zo hebben we het Valentino parfum in 50 ml, maar ook in 30, 80, of 100 ml. De prijzen zijn erg laag zodat u nooit teveel betaalt. Daarnaast garanderen wij originele geuren zodat u 100% kunt genieten van uw nieuwe parfum! Bestel uw Valentino parfum van 50 ml voordelig bij ParfumCenter.