Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Rochas parfum

Het licht provocerende, maar zeer elegante karakter van het gelijknamige modehuis kenmerkt ook het Rochas parfum. De verschillende damesgeuren van Eau de Rochas hebben een fris aroma met hier en daar zwoele accenten. Het Rochas parfum voor mannen heeft een krachtig karakter, dat de mannelijke individualiteit benadrukt. Bij Parfumcenter verkent u voordelig de bijzondere geursensaties van Rochas parfum.

Meer informatie
Rochas

32 artikel(en)

  1. 1
  2. 2

Rochas parfum heren

De evenwichtige man die zelfverzekerd zijn eigen weg inslaat, kan met Rochas parfum heren zijn hart ophalen. Achter zoetfrisse topnoten van lelietje-van-dalen, ontvouwt Rochas man alle facetten van de mannelijke avontuurlijkheid. Sandelhout en koffie geven dit eigenzinnige Rochas Parfum heren een krachtig en energiek karakter.

Rochas parfum dames

De frisheid  van Rochas Parfum dames is naast elegant ook uitdagend en sensueel. La Muse de Rochas, bijvoorbeeld is een ware lofzang op de vrouwelijkheid. Een verfrissend aroma van perzik wordt op sensuele wijze aangevuld met een zweem van zwoel sandelhout en een prikkelende hint van kaneel en sandelhout. Bij ParfumCenter ervaart u de finesse van Rochas parfum dames in al zijn facetten. Wij zorgen voor een zacht prijsje voor een verzekerde verzending van uw bestelling.