Juliette Has a Gun

Van NYC tot Parijs, Moskou of Sydney ... Juliette intrigeert de wereld. Gewapend met haar parfum wordt de Shakespeariaanse heldin wild. Het leven is te kort, en er is te veel vermaak, zegt Juliette ...

Het pistool, metafoor voor het parfum, verleidingswapen of eenvoudig accessoire van bluf, symboliseert in wezen de bevrijding van vrouwen tegenover mannen. En soms met een vleugje wraak ... Maar het concept is ook beïnvloed door romantiek. Een moderne versie, waarin het opnieuw uitvinden van koppel en vrouwelijkheid een constante zoektocht is.

Juliette has a Gun is een onafhankelijk merk, gecreëerd en ontworpen door Romano Ricci. Ricci's filosofie, in 2005 gelanceerd, is om parfumerie als een kunst te benaderen en alleen aanwezig te zijn via een beperkte distributie zoals conceptstores, warenhuizen of gespecialiseerde parfumeries, zoals Parfumcenter.

Je wapen is verleiding. Kies de geur die bij jou past uit ons brede Juliette Has a Gun dames- of heren assortiment en koop jouw parfum voordelig in onze webshop!

Meer informatie

Producten 1-12 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Juliette Has a Gun Anyway

Het feit dat het uitdagende Juliette Has a Gun Anyway parfum uit slechts vijftien ingrediënten bestaat, maakt het zowel simpel als uniek. Een combinatie van musk, houtsoorten en citrusnoten geeft de geur een verfrissende en stoere toon. Het resultaat is een parfum dat door zowel vrouwen als mannen kan worden gedragen. De Juliette Has a Gun Anyway eau de parfum is bij ParfumCenter beschikbaar in flacons van 50 en van 100 ml.

Juliette Has a Gun Not a Perfume

Een geur gemaakt van slechts één molecuul, genaamd Cetalox. Dit wordt in vele parfums gebruikt om een unieke en onnavolgbare houtige, musk-achtige finesse te geven, maar in Juliette Has a Gun Not a Perfume vervult dit echter de hoofdrol. Een voordeel van deze bijzondere samenstelling is dat het geurtje volledig allergeen-vrij is en dus geschikt voor de gevoelige huid. Bovendien maakt de uitzonderlijke mix deze geur minimalistisch, elegant en puur.

Juliette Has a Gun Madame

De heerlijke sensuele geur van Juliette Has a Gun Madame is een luchtje die je unieke uitstraling zal ondersteunen. Door de groene chypre geur in combinatie met vanille en roos is het een heerlijke bloem- houtachtige luchtje. Fuserend, explosief en ontvlambaar, de draagster laat geen twijfels na over haar bedoelingen. Mad Madame heeft de gave dat er over haar gesproken wordt. En ze vindt het nog leuk ook! Juliette Has a Gun Madame is voordelig verkrijgbaar bij ParfumCenter.

Juliette Has a Gun verkooppunten

Opzoek naar Juliette Has a Gun parfum verkooppunten? Zoek dan niet verder! Parfumcenter verkoopt een ruim assortiment aan Juliette Has a Gun parfums. Combineer bijvoorbeeld een heerlijk Juliette Has a Gun luchtje voor jezelf met een populair heren parfum of een van onze miniaturen voor iemand anders! Wil je bij ParfumCenter jouw favoriete Juliette Has a Gun luchtje bestellen? Dan zit je bij dit Juliette Has a Gun verkooppunt helemaal goed!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.