Juliette Has a Gun

Producten 1-12 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Van NYC tot Parijs, Moskou of Sydney ... Juliette intrigeert de wereld. Gewapend met haar parfum wordt de Shakespeariaanse heldin wild. Het leven is te kort, en er is te veel vermaak, zegt Juliette ...

Het pistool, metafoor voor het parfum, verleidingswapen of eenvoudig accessoire van bluf, symboliseert in wezen de bevrijding van vrouwen tegenover mannen. En soms met een vleugje wraak ... Maar het concept is ook beïnvloed door romantiek. Een moderne versie, waarin het opnieuw uitvinden van koppel en vrouwelijkheid een constante zoektocht is.

Juliette has a Gun is een onafhankelijk merk, gecreëerd en ontworpen door Romano Ricci. Ricci's filosofie, in 2005 gelanceerd, is om parfumerie als een kunst te benaderen en alleen aanwezig te zijn via een beperkte distributie zoals conceptstores, warenhuizen of gespecialiseerde parfumeries, zoals Parfumcenter.

Je wapen is verleiding. Kies de geur die bij jou past uit ons brede Juliette Has a Gun dames- of heren assortiment en koop jouw parfum voordelig in onze webshop!

Meer informatie
Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.