Roberto Cavalli

Als je aan Cavalli denkt, denk je aan kleur, dierenprints en luxueuze gouden accenten! Deze stijl is pas compleet met het uitgesproken vrouwelijke Roberto Cavalli parfum. De Italiaanse Roberto komt uit een kunstzinnige familie; kunstwerken van zijn opa werden in gerenommeerde galeries tentoongesteld. Zelf vond hij een revolutionair drukproces uit op leer en kreeg hierdoor vele opdrachten van grote modehuizen als onder andere Hermès en Pierre Cardin. Bij ParfumCenter vindt u Roberto Cavalli parfum voor de scherpste prijzen.

Meer informatie

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Roberto Cavalli parfum Just Cavalli

Eén van zijn meest opwindende geuren is Roberto Cavalli parfum Just Cavalli. Het florale, houtachtige musk combineren samen tot een opwekkend parfum. De topnoot is Neroli (oranjebloesem) en wordt gevolgd door tiaré (Tahitiaanse gardenia). De basis vormt zich door palissander- en rozenhout. Roberto Cavalli parfum Just Cavalli is ontworpen voor de energieke vrouw die geniet van alle facetten van het leven!

Roberto cavalli parfum heren

In ons assortiment vindt u naast de op en top vrouwelijke parfums van Cavalli, ook Roberto Cavalli parfum voor heren. Just Cavalli voor heren is een leerachtige geur dat link heeft naar zijn handelsmerk. Deze grondstof is er natuurlijk ook in verwerkt, samen met natuurlijke vetiver en pittige rode peper. Uomo past bij de zelfverzekerde, charismatische man die een glamoureus leven leidt. Deze ultra mannelijke Roberto Cavalli parfums voor heren zijn altijd scherp geprijsd in onze webwinkel. U krijgt ze in originele verpakking snel thuisgestuurd en is daardoor zeer geschikt als cadeau voor een vriend, uw man of voor uzelf!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.