Loewe

Het in 1846 opgerichte Madrileense modehuis Loewe, bracht in 1972 zijn eerste Loewe parfum op de markt. De vrouwenkleding met strakke contouren en de fraai gestileerde leren handtassen hebben de wereld inmiddels veroverd. Ieder Loewe parfum is met dezelfde zorgvuldigheid opgebouwd als de vele aansprekende modecreaties. Bij ParfumCenter bestelt u de veelzijdige geurcreaties van Loewe voordelig online in een unieke designverpakking! 

Meer informatie

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Loewe parfum dames

Voor elke stemming en alle facetten van uw vrouwelijkheid is er een subliem Loewe Parfum dames. Het lichtvoetige karakter van de series die naam Aire in zich dragen is aangenaam verfrissend. Daarbij is steeds gekozen voor een combinatie van zoetige bloemengeuren en de verfrissing van citrusgeuren. Agua de Loewe daarentegen laat zich inspireren door een aangenaam verfrissende Middellandse Zeebries. Verkent u liever de prikkelende eigenschappen van pure sensualiteit? Dan is Loewe parfum dames Aire Sensual echt iets voor u.

Loewe parfum heren

Loewe Solo is een eau de cologne spray waarin de dynamiek van het moderne stadsleven is verwerkt. Peper, kaneel en komijn vormen een krachtig mannelijke basis van dit Loewe parfum heren, die in het hart met de zachtheid van patchouli, citroen, mandarijn en meloen is omgeven. Het strakke design met een industriële twist geeft het flesje een uniek stedelijk karakter. Loewe parfum heren Sport is een stijlvolle uitdruk van mannelijke eenvoud, met een rijke basis van amber en musk. ParfumCenter zorgt voor een snelle verzending van uw Loewe parfum heren!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.