Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Amouage Epic Man 100ml eau de parfum spray

Amouage Epic Man 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 325,00

Speciale prijs: € 214,95

  • In voorraad

  • U bespaart 34%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Amouage Epic Man 100ml eau de parfum spray

Het thema van Amouage's Epic eau de parfum is de legendarische aria uit Puccini's onvoltooide opera, Turandot. Volgens de legende voltooide de componist Puccini zijn opera en begroef het werk ergens in het zand langs de Zijderoute. De laatste acte van de opera, zo wordt gezegd, was een ongeëvenaarde aria, die onmogelijk door een menselijke stem gezongen zou kunnen worden.
De legendarische stad Ubar in Oman is het startpunt van een reis op zoek naar deze vermiste aria, die ons langs de Zijderoute door de Oriënt en over de hoogste bergen ter wereld, naar China leidt. De weg van de oude karavanen, die zijde en andere schatten vervoerden, om thee, goud, parels en jade uit China te ruilen voor kostbaar zilveren wierook uit de Oman, een legendarisch land waar de waardevolle grondstoffen kunnen worden gevonden die werden gebruikt in de samenstelling van deze heerlijke Amouage geur.
Epic Man eau de parfum is een houtachtige-oriëntaalse herengeur die wordt gedomineerd door de poëtische rijkdom van kruiden, saffraan en kardemom, gecompleteerd en aangevuld met de bedwelmende geur van mirre, geranium en de rijke overvloed van agarhout, musk, leer, patchouli, cederhout en wierook. Epic Man eau de parfum is een fascinerende geur die herinneringen aan de oude Zijderoute oproept en werd in 2009 gelanceerd.

Top : roze peper, wierook, komijn, kardemom, saffraan, foelie (nootmuskaat-bloesem), nootmuskaat, mirte
Hart : geranium, mirre
Basis : Agarhout(Oud), sandelhout, patchouly, leer, wierook, cederhout, musk, castoreum
Meer informatie