Annick Goutal

De parfums van Annick Goutal zijn al even legendarisch als haar bijzondere levensloop. Begonnen als concertpianiste en fotomodel kiest ze in 1980 definitief voor haar roeping als meesterparfumeur. Als geen ander weet ze de gevoelige snaar van de vrouw met raffinement te raken. Elk Annick Goutal parfum heeft een subliem oog voor de diepste emoties en zielenroerselen. Annick Goutal mag dan in 1991 op 53-jarige leeftijd zijn overleden, haar legende en haar geuren leven voort! ParfumCenter biedt u een inkijkje in haar betoverende geurenwereld.

Meer informatie

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Annick Goutal eau d'Hadrien

Het sublieme spel van licht en duisternis heeft Annick Goutal in eau d’Hadrien voortreffelijk in geur gevat. De licht, verfrissende hinten van citrusgeuren in het hart en de topnoot herinneren aan een serene Mediterrane zomerdag. Met deze uniseks eau de toilette spray kunnen zowel heren als vrouwen heerlijk wedromen. Voor de nacht heeft Annick Goutal eau d’Hadrien nog een aangename verrassing in petto. De zwoele basis van patchoeli, muskus en vanille hult de avond in een mysterieus sensuele gloed. Deze geur heeft een bijzondere plaats in ons uitgebreide assortiment Annick Goutal dames.

Annick Goutal Ninfeo Mio

Vluchtigheid, ongrijpbaarheid en lichte sensualiteit karakteriseren Annick Goutal Ninfeo Mio. Deze dromerige eau de toilette voert uw neus rechtstreeks naar de zonovergoten Ninfeo tuinen in Rome. U ruikt als het ware de frisse zuivere lucht van de Middellandse Zee, zoals op een zomerse ochtend de zonnestralen uw huid licht beroeren. De krachtige basis met houtachtige basis ademt energie en helderheid. Annick Goutal Ninfeo Mio onthult de geheimen van een rijke gevoelswereld. ParfumCenter geeft u de mogelijkheid deze betoverende geur voordelig in originele verpakking te bestellen.

Annick Goutal Songes

U blaast uw verborgen dagdromen een nieuw leven met Annick Goutal Songes. Het romantische hart van deze bijzondere geur bestaat uit vanille, een houtachtige ondertoon en witte bloemenessences. Het aroma van Jasmijn is licht dromerig en vormt bij Annick Goutal Songes het startpunt voor een romantische reis. Ontdek de vele verrassende verschijningsvormen en geef uw dromen de positie waar ze recht op hebben. Ook voor Annick Goutal heren kunt u in ons brede assortiment terecht.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.