Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Etienne Aigner Aigner No. 1 Platinum 100ml eau de toilette spray

Etienne Aigner Aigner No. 1 Platinum 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 72,24

Speciale prijs: € 36,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 49%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Etienne Aigner Aigner No. 1 Platinum 100ml eau de toilette spray

AIGNER N°1 is een symbool van vakmanschap en de subtiele waardering van het Aigner erfgoed. Een erfgoed belichaamd in een mannelijk parfum, dat de ware essentie van luxe, verfijning en goede smaak is. Aigner N°1 Platinum is een opwindende nieuwe lancering van de Aigner N°1 collectie, die luxe, kwaliteit en moderniteit steeds opnieuw definieert en de filosofie van Aigner N°1 omarmt.
N°1 Platinum heeft het karakter van Aigner N°1 gevangen, verrijkt met de kracht van de basiselementen van de aarde in hun natuurlijke staat. Platinum is een mooi zilverwit metaal dat een koud element, kracht en zuiverheid vertegenwoordigt. De N°1 Platinum man symboliseert succes, prestaties en kracht. Zijn successen en prestaties worden toegeschreven aan zijn vastberadenheid en gedrevenheid.
Een sterk en mannelijk parfum dat met zijn akkoord van Bergamot, ozonic en munt bladeren een metalen en koude invloed vastlegt. De kruidige, houtachtige ondertonen geeft dit parfum diepte en een lange levensduur.
Een opwindende topnoot brengt de warme frisheid van de Middellandse Zee tot leven. Kruidige, houtachtige noten in het hart benadrukt met kardemom, koriander en zwarte peper zijn gecombineerd met een warm, glad basis akkoord. Aigner No 1 Platinum is een houtachtig kruidig parfum voor mannen en werd in 2015 gelanceerd.

Top : Mandarijn, Bergamot, Munt, Ozonic noten, Sinaasappel, Tamarinde, Kardemom, Zwarte peper, Kruidnagel
Hart : Houtachtige noten, Zwarte peper, Kruidige noten, Kardemom, Koriander
Basis :.Exotisch Hout, Musk, cashmeran, Kristal Amber, Vanille, Guaiac Hout, Olibanum, Patchouli, Sandelhout, Mos
Meer informatie