Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Karl Lagerfeld Sun Moon Stars 100ml eau de toilette spray

Karl Lagerfeld Sun Moon Stars 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 90,00

Speciale prijs: € 74,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 17%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Karl Lagerfeld Sun Moon Stars 100ml eau de toilette spray

Dit verleidelijke, vrouwelijke parfum is sinds 1994 op de markt en behoort tot de floraal-oosterse groep. Het is ontworpen door Sophia Grojsman en opgedragen aan een moderne en onafhankelijke vrouw.

De flacon is prachtig, gemaakt van nachtblauw glas met symbolen van zon, maan en sterren, met een ronde, gouden dop. De flacon is ontworpen door Karl Lagerfeld in samenwerking met Susan Wicker en gemaakt door Pochet et du Courval. De vintage-editie (frosted middernachtblauw glas) werd gedistribueerd door een afdeling van Elizabeth Arden, terwijl de nieuwere editie (non-frosted glass flacon) werd gelanceerd onder Coty Prestige.

De geur past perfect bij het ontwerp van de flacon; het is lang aanhoudend en bedwelmend. Het opent met fruitig-florale noten van fresia, bergamot, ananas, oranjebloesem, lotus, rijst en sappige perzik. Het hart van deze exotische geur wordt gevormd door heliotroop, intensieve jasmijn, oranjebloesem, narcis, anjer, lelietje-van-dalen, verleidelijke orchidee en iris. De basis draagt ​​sandelhout, ceder, amber, musk en vanille.

Top : fresia, bergamot, ananas, oranjebloesem, lotus, rijst en perzik
Hart : heliotroop, jasmijn, oranjebloesem, narcis, anjer, lelietje-van-dalen, orchidee en iris.
Basis : ​​sandelhout, ceder, amber, musk en vanille
Meer informatie