Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lancaster Sun Beauty Silky Milk SPF15 400ml

Lancaster Sun Beauty Silky Milk SPF15 400ml

Normale prijs: € 47,50

Speciale prijs: € 27,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 41%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 400 ml
Productsoort Lichaamsverzorging
Producttype Speciale verzorging, Zonproducten
Huidtype Alle huidtypes
Lancaster Sun Beauty Silky Milk SPF15 400ml

Lancaster Sun Beauty Melting Tanning Milk SPF15 is een fluweelzachte, melkachtige zonnebrandcrème die de huid een ideale gouden teint biedt, met behoud van stevigheid en elasticiteit. Ideaal voor de huid die gevoelig is voor zonnebrand en / of geleidelijk bruint. Een innovatieve formulering die eindelijk plezierig bruinen met veilig zonnebaden koppelt. Dankzij een meer volledige bescherming tegen de zon kunt u nu van een nog groter deel van het zonnespectrum genieten.
Lancaster verenigd in het zacht smeltende Lancaster Sun Beauty Melting Tanning Milk SPF15 uitgebreide bescherming en comfort. De fluweelachtige textuur trekt snel in en laat niets achter, behalve een fluweelzacht, comfortabel huidgevoel en een all-round bescherming tegen infrarood, UVA /UVB stralen. De geïntegreerde melanine stimulator met het innovatieve Tan Activator Complex zorgt voor extra comfort en een veilige bruining.

Lancaster weet dat een mooie bruine teint het resultaat is van hoge kwaliteit bescherming. Lancaster biedt momenteel hun meest brede bescherming tegen de zon ooit in een innovatieve formule die optimale UVA / UVB-bescherming met de nieuwe Infrared Technology combineert, om de schoonheid van de huid nog beter te beschermen tegen beschadiging door de zon.

Breng de crème royaal aan op het gezicht en decolleté, vóór blootstelling aan de zon. Herhaaldelijk toepassen, vooral na het zwemmen, transpireren, drogen en langdurig zonnebaden om de bescherming te behouden. Kleinere hoeveelheden verminderen de werking aanzienlijk.
Meer informatie