Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lancaster Sun Beauty Tan Deepener Tinted Jelly SPF6 200ml

Lancaster Sun Beauty Tan Deepener Tinted Jelly SPF6 200ml

Normale prijs: € 39,95

Speciale prijs: € 24,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 38%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 200 ml
Productsoort Lichaamsverzorging
Producttype Speciale verzorging, Zonproducten
Huidtype Alle huidtypes
Lancaster Sun Beauty Tan Deepener Tinted Jelly SPF6 200ml
Lancaster Sun Beauty Tan Deepener Tinted SPF6 is een zonnebrandcrème die de huid een gouden teint biedt met een hoog niveau van bescherming. Ideaal voor de huid die snel bruint. Met het verbeterde Tan Activator complex voor een intensere- en een prachtige glanzende gouden teint. met infrarood-technologie en een hoge beschermingfactor.
Op basis van de nieuwste onderzoeksresultaten is Lancaster er in geslaagd een uitgebreide bescherming tegen de zon te ontwikkelen, die naast bestaande UVA / UVB filters óók bescherming tegen de negatieve effecten van infrarode stralen biedt. Dankzij een meer volledige bescherming tegen de zon kunt u nu van een nog groter deel van het zonnespectrum genieten. Lancaster's meest uitgebreide bescherming tegen de zon ooit.

Breng de crème royaal op het hele lichaam aan, vóór blootstelling aan de zon. Herhaaldelijk toepassen, vooral na het zwemmen, transpireren, drogen en langdurig zonnebaden, om de bescherming te behouden. Kleinere hoeveelheden verminderen de werking aanzienlijk.
Meer informatie