Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lancaster Sun Beauty Velvet Milk SPF 30 400ml

Lancaster Sun Beauty Velvet Milk SPF 30 400ml

Normale prijs: € 47,50

Speciale prijs: € 29,95

  • In voorraad

  • U bespaart 37%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 400 ml
Productsoort Gezichtsverzorging, Lichaamsverzorging
Producttype Zonproducten
Huidtype Alle huidtypes
Lancaster Sun Beauty Velvet Milk SPF 30 400ml

Lancaster Sun Beauty Velvet Milk SPF30 is een fluweelzachte zonnebrandmelk die de huid een ideale gouden teint biedt, met behoud van stevigheid en elasticiteit. Ideaal voor de huid die gevoelig is voor zonnebrand en / of weinig bruint.
Lancaster verenigd in het zacht smeltende Sun Beauty Velvet Milk SPF30 uitgebreide bescherming en comfort. De fluweelachtige textuur trekt snel in en laat niets achter, behalve een fluweelzacht, comfortabel huidgevoel en een all-round bescherming tegen infrarood, UVA /UVB stralen. De geïntegreerde melanine stimulator met het innovatieve Tan Activator Complex zorgt voor extra comfort en een veilige bruining.

Lancaster weet dat een mooie bruine teint het resultaat is van hoge kwaliteit bescherming. Lancaster biedt momenteel hun meest brede bescherming tegen de zon ooit in een innovatieve formule die optimale UVA / UVB-bescherming met de nieuwe Infrared Technology combineert, om de schoonheid van de huid nog beter te beschermen tegen beschadiging door de zon.

Breng de zonnemelk royaal op het hele lichaam aan, vóór blootstelling aan de zon. Herhaaldelijk toepassen, vooral na het zwemmen, transpireren, drogen en langdurig zonnebaden om de bescherming te behouden. Kleinere hoeveelheden verminderen de werking aanzienlijk.
Meer informatie