Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Aristocrazy Intuitive 30ml eau de toilette spray

Aristocrazy Intuitive 30ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 36,00

Speciale prijs: € 18,95

  • In voorraad

  • U bespaart 47%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml
Parfumtype Eau de toilette
Aristocrazy Intuitive 30ml eau de toilette spray

Intuitive Eau de Toilette is één van de nieuwe geuren van Aristocrazy. De bekende juwelenfirma heeft zich altijd ingezet voor de exclusiviteit, de kwaliteit en het detail van haar ontwerpen. In de voetsporen van de afgelopen tien jaar neemt Aristocrazy de sprong en betreedt voor het eerst de wereld van de parfumerie. Geïnspireerd door de klassieke Savage juwelencollectie, ontdekken we drie uniek gestileerde geuren die zijn ontworpen voor drie soorten vrouwen die passen in het profiel van de Aristocrazy vrouw: moedige, gepassioneerde en vrouwelijke vrouwen, vrouwen die zich niet laten tegenhouden door het vooraf vastgestelde en die het leven in vrijheid tegemoet treden en hun instincten volgen.
Intuitive is een Eau de Toilette met een oosters karakter, een sensuele en warme compositie met een topnoot van kardemom en roze peper. Na dat pikante en kruidige begin neemt Intuitive ons bij de hand naar tuinen vol jasmijn en fresia's, en hult ons in de diepte van haar florale hart. Ten slotte eindigt het geurspoor in een zonnige oriëntaalse basis, een perfect mengsel van vanille, tonkaboon en musk.
De reukzin van de parfumeurs Fanny Bal en Nicolas Beaulieu is verantwoordelijk voor deze sprankelende oriëntaalse explosie die vrouwen aanmoedigt hun keuzes te maken en zich aan te passen door hun intuïtie te volgen.
Het ontwerp van de flacon is een ander hoogtepunt van Intuitive. Gericht op de meest kameleonachtige en intelligente vrouwen, is het parfum verborgen onder een luxe, glanzende, gouden "juwelenkap", beschermd door de oplettende en veelzijdige blik van een kameleon. Als je het leven met optimisme tegemoet treedt, je snel aanpast zonder angst; als je een sterke en vrije vrouw bent, is Intuitive Eau de Toilette ideaal voor jou.
Ontdek de andere twee geuren die deel uitmaken van de nieuwe Aristocrazy-lijn, Wonder en Brave, voor de meest vrouwelijke, elegante en moedige vrouwen. Intuitive van Aristocrazy is een Oosterse Florale geur voor vrouwen en werd in 2019 uitgebracht. De neus achter deze geur is Fanny Bal.

Top : Kardemom en Roze peper;
Hart : Witte bloemen, Jasmijn en Fresia;
Basis : Vanille, Tonkaboon en Musk.
Meer informatie