Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Night 50ml Nachtcrème

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Night 50ml Nachtcrème

Normale prijs: € 84,85

Speciale prijs: € 58,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 31%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Nachtcreme
Huidtype Droge huid
Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Night 50ml Nachtcrème

Blue Therapy Red Algae Uplift Night van Biotherm ondersteunt de regeneratie van de veeleisende huid en verzorgt deze intensief gedurende de nacht. Haar krachtige formule bevat waardevolle ingrediënten zoals rode algenextract en collageen-bouwstenen. Het herstructureert en verstevigt de huid.
Rode algenextract lift de huid, minimaliseert de verschijning van rimpels en definieert de contouren van het gezicht. Collageen-bouwstenen stimuleren de aanmaak van collageen en elastine.
De nachtcrème voorziet de huid van belangrijke voedingsstoffen en beschermt haar tegen de invloed van externe factoren. Het kalmeert en verfrist de huid.

Regenererende gezichtsverzorging voor een stevige, gladde en stralende huid

Blue Therapy Red Algae Uplift Night van Biotherm vermindert tekenen van veroudering zoals lijntjes en rimpels. Het definieert de contouren van het gezicht, regenereert de huid 's nachts en kalmeert het. De collageenproductie van de huid wordt gestimuleerd en de elasticiteit ervan wordt verhoogd. De gezichtsverzorging is geschikt voor de rijpere en droge huid. Het is vrij van parabenen, sulfaten en gluten.

Masseer de nachtcrème elke avond met zachte cirkelvormige bewegingen in de huid van het gezicht. In de ochtend kunt u zich verheugen op een roze, gladde huid en een vlekkeloze, jeugdige, stralende teint!
Meer informatie