Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Caudalie Vinoperfect Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream 50ml

Caudalie Vinoperfect Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream 50ml

Normale prijs: € 39,95

Speciale prijs: € 34,95

  • In voorraad

  • U bespaart 13%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Nachtcreme
Caudalie Vinoperfect Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream 50ml

Nachtcrème tegen donkere vlekken

De Vinoperfect Anti-Pigmentvlekken Glycolic Nachtcrème is de optimale oplossing om donkere vlekken te voorkomen en te verzachten - ongeacht het type, de oorsprong of de leeftijd. De unieke formule werkt 's nachts als een zachte peeling en laat de huid 's ochtends stralender lijken. Nacht na nacht worden donkere vlekken zichtbaar verminderd, de huidtextuur wordt gladder en de teint ziet er egaler uit.
Tegelijkertijd verleidt de frisse, groene en fijne geur van bergamot, zoete sinaasappel, mandarijn en citroenhout alle zintuigen.
Caudalie zet zich in voor een zero-waste-doelstelling met zijn 100% recyclebare verpakking, gemaakt van glas en gerecycled plastic dat kan worden weggegooid in speciale faciliteiten. Pompsluitingen en doppen zijn gemaakt van multimix-materialen die kunnen worden gerecycled in Caudalie boutique spa's dankzij de samenwerking met Terracycle.
Zoals bij alle Caudalie-producten worden er geen parabenen, fenoxyethanol, ftalaten, minerale oliën, PEG's, siliconen of dierlijke ingrediënten gebruikt.

Breng Vinoperfect Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream 's avonds na het Vinoperfect Radiance Serum aan op de huid van het gezicht en de hals, vermijd het gebied rond de ogen.
Meer informatie