Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Clinique Anti-Blemish Solutions Set Cleansing Foam 50ml + Clarifying Lotion 100ml + All-Over Clearing Treatment 30ml

Clinique Anti-Blemish Solutions Set Cleansing Foam 50ml + Clarifying Lotion 100ml + All-Over Clearing Treatment 30ml

Normale prijs: € 39,65

Speciale prijs: € 27,95

  • In voorraad

  • U bespaart 30%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml + 100 ml + 30 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Reiningsproducten, Speciale verzorging
Huidtype Vette huid, Gemengde huid
Clinique Anti-Blemish Solutions Set Cleansing Foam 50ml + Clarifying Lotion 100ml + All-Over Clearing Treatment 30ml

Clinique Anti-Blemish Solutions zorgt voor een heldere, schone en gezonde huid

Stap 1: Met Anti-Blemish Solutions Cleansing Foam presenteert Clinique een mild reinigend schuim om huid-onzuiverheden te behandelen. De eerste stap van het Anti-Blemish Solutions Clear Skin System werkt exfoliërend en verwijdert lichte make-up. Deze gezichtsreiniger gaat onmiddellijk aan het werk om puistjes, acne en roodheid te verminderen en te voorkomen. Verwijdert vuil en overtollig talg. Ontstopt en zuivert de poriën.
Tweemaal daags ('s ochtends en 's avonds) in combinatie met het Anti-Blemish Solutions System Care aanbrengen. Twee à drie keer op het pompje duwen is voldoende om de gewenste hoeveelheid schuim te krijgen. Het schuim wordt voorzichtig op het natte, make-up vrije gezicht gemasseerd. Vermijd de huid rond de ogen. Afspoelen met warm water. Dep het gezicht droog. Blijven gebruiken na het genezen van de acne om te voorkomen dat de acne opnieuw uitbreekt en om een heldere en schone teint te behouden. Voor het beste resultaat na de Anti-Blemish Solutions Clarifying Lotion en Anti-Blemish Solutions Clearing Moisturizer Oil-Free aanbrengen. Verminder het gebruik indien de huid begint uit te drogen.
Stap 2: Anti-Blemish Solutions Clarifying Lotion is een verhelderende lotion tegen onzuiverheden in de huid. Stap 2 van het Anti-Blemish Solutions 3-stappen systeem. De milde, effectieve formule exfolieert om dode cellencellen te verwijderen en vermindert overtollig talg dat kan leiden tot puistjes. Ontstopt poriën. Olie-absorberende poeders elimineren glans. Verzacht irritatie, roodheid.
Gebruik twee keer per dag, 's morgens en' s avonds. Goed schudden. Met een watje zachtjes op het gezicht en de hals vegen. Vermijd de oogcontouren en de lippen.
Stap 3: Anti-Blemish Solutions All-Over Clearing Treatment werkt ontstekingsremmend, minimaliseert glans en kalmeert de huid met anti-irriterende stoffen.
Tweemaal daags ('s ochtends en 's avonds) in combinatie met het Anti-Blemish Solutions System Care, een dun laagje op het gezicht aanbrengen, ook direct op de betroffen gebieden. Blijf gebruiken nadat de vlekjes genezen zijn, om preventief een nieuwe uitbraak van onzuiverheden te voorkomen en een heldere en zuivere teint te behouden. Voor het beste resultaat na de Anti Blemish Solutions Cleansing Foam en Clarifying Lotion aanbrengen. Verminder het gebruik indien de huid begint uit te drogen.

Meer informatie