Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Decléor Lavender Fine Shower Gel 250ml

Decléor Lavender Fine Shower Gel 250ml

Normale prijs: € 14,00

Speciale prijs: € 12,50

  • In voorraad

  • U bespaart 11%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 250 ml
Productsoort Lichaamsverzorging
Producttype Showergel
Huidtype Alle huidtypes
Decléor Lavender Fine Shower Gel 250ml

Decleor beheerst de wetenschap van etherische oliën die je huid langdurig transformeren in een nieuwe, versterkte, gehydrateerde en gekalmeerde huid.

Decléor Bath & Shower Gel; 95% natuurlijke oorsprong|met de kracht van essentiële oliën

Decléor Gel Douche & Bain Lavande Fine is een zachte douchegel met een rustgevende werking. Het is geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid. Het reinigt de huid zacht en zorgt voor intensieve hydratatie. Dit ondersteunt de natuurlijke huidbalans en geeft een zacht, glad en beschermd huidgevoel. De geltextuur verandert in een zacht schuim wanneer het wordt aangebracht. 98% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. Met etherische lavendelolie voor een zintuiglijke douche-ervaring.
Verspreid zachtjes op het lichaam en masseer in. Grondig afspoelen.

Over Decléor
De exclusieve aromatherapeutische huidverzorging van Decléor staat symbool voor de combinatie van natuurlijkheid en effectiviteit. De sterk geconcentreerde formuleringen van gezichts- en lichaamsverzorging zijn afgestemd op de snelle levensstijl van vandaag. Evenwicht tussen zorgervaringen voor holistisch welzijn, volgens het motto van Decléor: huid, lichaam, geest.

Huid - Diep effect op de huid door sterk geconcentreerde etherische oliën en geselecteerde ingrediënten
Lichaam - Duurzame activering van het lichaam door unieke zorgbehandelingen
Geest - Innerlijk evenwicht door de kracht van aromatherapie

Ervaar de unieke aroma-huidverzorging van Decléor en overtuig uw huid met onmiddellijk zichtbare en merkbare resultaten. Breng emotionele onevenwichtigheden en stressvolle momenten in harmonie met de holistische zorgfilosofie van Decléor - een meerwaarde die iedereen tegenwoordig wenst als gevolg van verzorging.
Meer informatie