Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Shiseido White Lucent

Als je op zoek bent naar verzorgingsproducten die je gezicht een heldere gloed geven dan is de Shiseido White Lucent lijn een hele goede keuze. Deze crèmes en lotions verminderen vlekjes, zorgen van binnenuit voor een heldere uitstraling en ondersteunen de huidstructuur. Je huid oogt fris, gezond en is weer in balans. En het ontstaan van nieuwe onzuiverheden wordt voorkomen. Shiseido White Lucent is nu te verkrijgen bij ParfumCenter!

Meer informatie
White Lucent

Shiseido White Lucent brightening gel cream

Wanneer je last hebt van donkere vlekjes in het gezicht dan raadt ParfumCenter je Shiseido White Lucent brightening gel cream aan. Deze vermindert oneffenheden en voorkomt vorming van nieuwe vlekjes op je huid. Het is een mooie aanvulling op de rest van je Shiseido huidverzorging. Je huid ziet er weer stralend en fris uit. Van de Shiseido White Lucenct brightening gel cream heb je een kleine hoeveelheid per keer nodig dus hij gaat lang mee. Ontdek de voordelen in onze webshop!

Shiseido White Lucenct overnight cream and mask

Op zoek naar de ultieme huidverzorging? Kies dan voor de Shiseido White Lucent overnight cream and mask van ParfumCenter! ‘s Nachts herstelt je huid zich en deze crème sluit daar perfect op aan door hydratatie en verheldering. Door de dubbele werking als masker wordt je huid gevoed en krijgt het (weer) een egale en heldere uitstraling. Ben je naast de Shiseido White Lucenct overnight cream and mask benieuwd naar andere mogelijkheden binnen deze lijn? Dan adviseert ParfumCenter Shiseido The Skincare en Waso aan. Ontdek je (nieuwe) favoriet online!